Monday, October 5, 2009

Veckans träning

Sista helgen hemma hos päronen har jag verkligen fått öva på mina social skills med en mastondontagenda som skulle imponera på Micke Bindefeldt. Dessutom klämde jag in en Stieg Larsson-eftermiddag idag och såg både gamla och nya filmen. Phu! Kul fast utmattande att ha ett så packat helgschema.

Vila från löpningen blev det således idag fast igår blev det en runda på 9.4 km. Den gångna veckans distans blev 39.2 km. Ikväll har jag kört ett corepass med fokus på rygg, mage, armar och ben - darrig hand så här i skrivandets stund. Avslutade med en 15 minuter lång benövning som rekommenderats av Daniel, även här kändes mjölksyranivån rätt hög och de sista benlyften genomfördes med en riktig grimas i ansiktet. Blir definitvt en repris av detta.

Nästa vecka blir resevecka igen med ett första stopp i Stockholm i 5 dagar innan jag dar vidare mot soliga Sydney igen - bra timing enligt mig eftersom vintern nu verkar vara runt hörnet. Yes, det var väl allt.

Snart snötäckt...
Domsjö 4 101

4 comments:

Daniel said...

Roligt att du testade "Jane Fonda" övningen. Det kommer säkert kännas i sätesmuskulaturen imorgon :)
Kör den 3-4ggr varje vecka så tror jag du snart kommer känna av resultatet i din löpning :)

Anonymous said...

Ingen dålig vecka det där! Har du förresten hunnit få boken än?

Snorkkis said...

Den benövningen måste jag också kolla in, så att man får lite mera kraft i pinnarna!

Kan förstå att det flödat av socialt umgänge; det är ju att samla energi på ett annat sätt! Antar att det inte blir så ofta du träffar alla, så bäst att ta det intensivt.

Petra said...

Daniel - tack för tipset!! Och, jo, det känns såhär dagen efter kan jag säga...:) Måste ha gjort rätt!

Marathonjohan - har ej beställt boken ännu! Blev för många kringresor här i Sverige för min del så jag kommer att betsälla när jag kommer hem till Sydney igen! Hoppas det går ändå!

Snorkkis - ja, övningen är superbra! Ska förklara mer i ett annat inlägg!