Thursday, October 8, 2009

Mot Sherwoodskogen!

Hörrni, nu drar jag vidare mot Stockholm i några dagar innan det blir avfärd mot Sydney. Som det ser ut nu har jag en superbusy agenda med kompismöten på olika ställen och en massa annat kul så jag vet faktiskt inte hur mycket löpning (eller bloggning) jag kan få in i schemat i mina dagar där. Hade jag haft några dagar till så hade jag gärna sett till att ordna någon slags löpbloggträff, men just nu kommer jag att köra på principen att "får jag springa alls så är det en bonus".

See ya later - i löparuniform och förmodligen i en lite mindre höstig miljö Down Under!
Domsjö 4 088

6 comments:

Löpning & Livet said...

Klart du ska prioritera dina vänner!! Springa och blogga kan du göra hur mycket som helst sen! :)

Daniel said...

Ha en bra resa! See you soon!! :)

Anonymous said...

Hoppas du haft det bra i gamla Sverige och att du får en bra resa till andra sidan klotet! Verkligen kul att följa din blogg och det lär jag fortsätta med!

Anna said...

Trevlig resa, hoppas du haft det bra här. Ses snart!

Staffan said...

Hoppas du får/fått fina dagar i Stockholm, just nu är det ju säkert trevligare löparväder i Sydney...Trevlig resa också! Nu har lag lagt upp en länk till din blogg på min egen blogg också.

Petra said...

Andrea - ja, precis sa kanner jag ocksa!! Tiden ar sa dyrbar och mina kompisar traffar jag sa sallan. Trana kan jag daremot gora nar som helst!

Daniel - tack! Yes, vi ses snart!

Marathonjohan - ja, jag har haft det helt underbart i Sverige!! Man blir ju lite av en patriotisk nostalgiker nar man bor sa langt bort.. Kul att du hanger med och laser bloggen!

Anna - tack, det har verkligen varit jattefint! Ses snart!

Staffan - ja, superfina dagar i Sthlm! Kyligt och klar luft (och lite regn)! Vad skoj att du ocksa lankar till mig nu!