Friday, October 16, 2009

Åter till den vanliga terrängen

Hamnade pa Elvis Costello-koncert igar (vem sa att vila ar basta jetlagsmedicinen?), sedan blir det bara fortsatt tempo for att halla igang valbefinnandet. I morse rev jag av favoritrundan i Centennial Park, allt medans Costellos Pump it up fortfarande spelade pa repris i huvudet. Skont att vara pa plats igen. Under loprundan hande inget noterbart forrutom att jag fick springa i de riktigt gamla lopardojjorna eftersom mina Asics redan fatt ga pa sopen. I morgon blir det besok pa SOS - Save Our Soles Running som ar en specialiserad lopklinik/butik har i Sydney, ska bli kul att se vad de kan saga om eventuell pronation och hur mina steg ser ut. Jag misstanker att det bara ar neutralt men vill bara ha det bekraftat av en bra kalla.

4 comments:

Snorkkis said...

Att springa lite tycker jag brukat funka som återhämtning både när man är trött och när man rest... iofs har jag aldrig rest så långt som du, men kan tänka mig att det är ganska utmattande.

Hoppas att du hittar några passande skor!

Anna said...

Back in buisness direkt! Det är alltid kul att gå till folk som vet sina saker och visa vad man behöver. Extra kul är det att gå med nya dojjor därifrån. Lycka till med skorna.

Anonymous said...

Lycka till med shoppingen! Och jag måste bara kommentera, det är ju faktiskt inte alls irriterande att åäö saknas, det hade jag nästan trott att det skulle vara...

Petra said...

Snorkkis - Tack, ja att springa nar man ar jetlaggad funkar bra som aterhamtning. Det ar val att man reser genom sa himla manga tidszoner som gor att kroppen blir lite upp o nervand!

Anna - precis, ingen rast, ingen ro:) Blev bra resultat pa lopkliniken i dag!

Marathonjohan - Tack! Angaende avsaknaden av svenska bokstaver sa tycker jag alltid det kanns som man skriver pa norska:) Men det ar ju jattebra att lasaren inte upplever det lika "sprakfattigt"!