Monday, October 26, 2009

Anti-diss

OK, jag tar nya tag och lamnar alla negativa kanslor bakom mig. Visst ar det latt att mala f-n pa vaggen nar man blir besviken pa skador och sa, men om jag ska rannsaka mig sjalv sa slarvar jag en hel del, detta ar jag fullt medveten om. Det jag maste jobba pa mer ar:

- Uppvarmning
- Stretching
- Styrka
- Variation i traningen. Vaxla lopningen mellan cykel, simining, vattenlopning...

Inte i nagon speciell rangordning alls. Aqua-running blir det idag. Med mjukstart, lang stretch och lite core pa det.

Och kolla, jacarandatraden har nu slagit ut och det signaliserar ju var pa langa vagar! Ingen anledning att ha ledsna miner da.

Wollomoloo walk 001

3 comments:

Anna said...

Jag körde en hel det wetvest när jag var gravid och det är inte att underskatta. Jag tror jag lyckades hålla igång min kondis riktigt bra. Funderar på att sätta igång med det en gång per vecka men det blir ju aldrig av. I början körde jag mest bara fram och tillbaka för att få flås men sen förstod jag att intervaller var det effektivaste. Ge det tid, det är aldrig roligt att vara skadad och man blir deppig men det känns bättre att köra annat än inget alls. Löparknät kommer försvinna.

Ingmarie Nilsson said...

Du vet, man lär så länge man lever. ;-) Det kommer att bli bra även om du just nu inte tror det. (Jag har själv varit där nere i skade-deppträsket så jag förstår dig..)Kör ww så mycket du bara kan, satsa på styrka och se till att få hjälp av "proffs". Lycka till!

Petra said...

Anna - tack for pepptalk, och vad bra (annu en som hallt form i vatten alltsa!)

Ingmarie - ja, det ar ju sant! Tack for kloka ord igen, de behovs!