Friday, October 23, 2009

Fredag!

Basta starten pa helgen: oppna med en loprunda (9km) efter jobbet sedan kan man bara njuta av att ha en HEL helg framfor sig.

Men nu ska jag sjunka ner i soffan och lasa senaste upplagan av R4YL - Run For Your Life - och australiensiska Runner's World. Trevlig helg!

R4YL

9 comments:

Åsa said...

Jag blir helt varm i kroppen av glädje att få läsa en blogg som bloggas från Oz. Längtar tillbaka en smula. Trevlig helg!

Trail.st said...

Vilken trevlig blogg du har, den har jag missat i djungeln av andra träningsbloggar, kommer komma tillbaka!.

Snorkkis said...

Hoppas du får trevliga läs-stunder! Och vad bra att du hittat strumpor som funkar för vattenlöpningen!

Lisette said...

Åh, vad jag letade löpartidningar när jag var i Oz...utan lycka. Idag har jag äntligen fått svenska Runner´s som jag kommer att sluka med hull och hår.
Ha en bra helg!

Ingmarie Nilsson said...

Inte nog med att du bor i ett av mina drömländer , du har även (minst) två olika löpartidningar att välja mellan! jag är AVIS!;-) Vi har förvisso några engelska och amerikanska löpartidningar här med men de är SVINdyra!:-( Tur det finns internet men det är ändå inte riktigt samma sak som att ligga i soffan och BLÄDDRA!

Anna said...

Bästa starten på en helg. Njut av varje minut.

Daniel said...

Trevlig helg på dig!!

Petra said...

Asa - vad harligt att hora! Sydney ar, som du sakert vet, ganska trevligt sahar ars:)

Snorkkis - ja, mysigt att ha tva tidningar att lasa!

Pyret - det knepiga med lopning i Australien ar att det inte ar sa allmant (som det tex ar i Sverige), darfor far man leta i specialbutiker som saljer ett storre sortiment. Vanliga tobaksaffarer brukar inte ha lopartidningar eftersom de tidningarna ar alldeles for nishade! Knasigt kan man ju tycka.

Ingmarie - ja, haller med, det ar helt klart lite lyx att ha tva tidningar att valja pa! Synd att de utlandska ska vara sa dyra hemma i Svea...

Anna - I know! Mycket njutsamt!

Daniel - tack desamma! Haller tummarna for dina lopp i helgen!!

Petra said...

Piratfarsan - vad trevligt! Och skoj att du hittat hit ocksa!