Tuesday, May 4, 2010

Tisdagsdipp

Vecka 7 i marathonprogrammet har jag rullat in mig pa nu. Planen var att springa efter jobbet idag men vid fyrasnaret pa eftermiddagen kande jag mig sa energilos att jag hade svart att koncentrera mig, drack en kopp kaffe (inte sa vanligt for mig pa eftermiddagen) och kande mig nastan illamaende. Tankarna pa att springa las helt enkelt ned. Men det gor inte sa mycket; enligt programmet ar det nu en lugnare vecka med 3 pass varav ett kortare langpass pa sondag sa jag hinner nog i kapp. Imorgon blir det cykling igen - jag utgar ifran att energin ar tillbaks.

4 comments:

Unknown said...

Ja -det går upp och det går ner! Imorgon är en annan dag och DEN lär bli excellent! Keep the spirit up!

Daniel said...

Skönt att höra att jag inte var ensam om att banga tisdagspasset ;).
Idag är energin tillbaka, hoppas på detsamma för dig!

Anna said...

Dippar får vi alla. Det är nog viktigt att lyssna på kroppen och huvudet när de inte vill. Ladda med ny energi så ska du se att kroppen är med på noterna igen.

Petra said...

Magnus - ja, visst ar det sa! Och tur ar val det nar man kanner sig klen och bracklig. Men det brukar ju oftast racka med att man tar det lite lugnt i nagon/nagra dar sa ar man pa plats igen.

Daniel - ah, vad bra att jag inte var ensam! Det maste helt enkelt ha varit ett globalt tisdagsdipp. Jo, nu kanner jag mig kalas!

Anna - Visst ar det! Och i langden vinner man aven pa ackumulerad traningsvilja - suget att trana blir ju storre om man vantar ett tag.