Sunday, May 23, 2010

Regnhelg

Det har regnat konstant i tre dagar nu men vid tvatiden idag blev det antligen uppehall och solen tittade fram. Jag och maken passade da pa att byta om till traningsklader och gav oss ut. Egentligen ar det ratt skont att springa nar det precis regnat; luften ar sot och frisk och sa har man i princip alla gator for sig sjalv fastan det ar mitt pa dagen. Det har vager helt klart upp att man far hoppa lite mellan vattenpolarna och undvika en och annan lokal regnskur som envisas med att komma. 20 km i mystempo blev det. Det har blev enda passet under helgen (gardagens kortpass hanns helt enkelt inte med) sa med den har veckans distans - 40 km pa 3 pass - kom jag inte upp i den rekommenderade traningsdosen enligt Szalkai. Men det ar inget att hanga lopp over - nasta vecka kommer att bli grym och sa ser jag fram emot en rolig trekkingresa nasta helg.

4 comments:

Åsa said...

Hej igen, mitt varv gick inte som jag hoppats men nya friska tag (om nån dag eller två), det var så himla varmt! Det är ju du van vid down under men här har det varit kallt, kallt länge, jag blev helt chockad av solgasset... men, men, en övning i ödmjukhet!

Anna said...

Löpning efter regn, kan det bli bättre. Vilken bra man du har som delat ditt intresse för löpning´. Min man skulle nog kunna göra det men är för slö för att göra det:)

Ingmarie said...

Antar att ni behöver regnet med?Trekking resa låter spännande! Berätta!!:-)

Petra said...

Asa - harligt, det ar sa det ska lata! Jattebra jobbat, jag vet hur tufft det kan vara!! Och du genomforde det, det ar det som raknas!

Anna - Visst ar det! Fast min man kommer inte alltid med ut men det ar himla lyxigt och mysigt nar han gor det:)

Ingmarie - Jo, helt ratt - vi behover allt regn vi kan fa!

Det kommer mer info om trekkingresan, egentligen inget exotiskt men en liten break i alla fall:)