Tuesday, May 18, 2010

"Vad tusan gör jag här egentligen??"

Det har med minspelet nar man springer ar ratt intressant (jag hittade det har fotot pa mig fran Marathon-photos.com). Manga sager ju att om man koncenterar sig pa att slappna av i ansiktet och inte grimaserar sa stralar den positiva energin ut i kroppen och sa paverkas man positivt pa sa satt. Jag tror tammetusan jag ar benagen att halla med. Pa alltfor manga bilder av mig sjalv - inte bara har - ser jag patagligt plagad ut... Ungefar som att man onskar att man var nagon annanstans.

Kanns som man borde jobba pa pokeransiktet lite :)

Sydney Half Marathon

12 comments:

Anonymous said...

Ja, det ser ut att vara lite kämpigt där...

anneliten said...

jag brukar sällan blunda på bild, men just foton från lopp (de som man ombedes köpa) - där blundar jag nästan alltid. Konstigt att jag inte snavar...

Ingmarie said...

haha! De borde verkligen VARNA" för fototagning. ;-) Fast jag tycker du ser tuff ut!

Staffan said...

ha ha, vad är det du och de andra kollar på, mållinjen??

Jag brukar också se ut så där och det finns verkligen mycket energi att vinna på att släppa ner axlarna och slappna av i ansiktet. Jag blir sakta lite bättre på det. På halvmaran nyss, sade bloggande funktionärer att jag hade ett leende i ansiktet hela loppet, vilket var härligt att höra!!

Joel R said...

Ahh fan, om man ska springa runt och se snygg ut då är det väl ingen prestation? Det ska synas att man ger det man har. Fast visst har Staffan en poäng i att det finns energi att vinna genom att springa avslappnat.

Håller för övrigt med Anneliten om att jag alltid blundar på foton från lopp...

Miranda said...

Så snygg så!! Och GRATTTTTIS!!

Anonymous said...

Petra, du ser jätte tuff ut. Med flätor och keps !
hm, ja... Det är faktiskt kul att jobba på leendet. Det är min erfarenhet. Hemskt många uttråkade åskådare - med avslappnat ansikte - lyser upp när de får se ett leende och leer tillbaka. Om man är trött efter så dår 17km brukar det hjälpa en hel del ! Jag blir sååå sugen på att springa ett längre lopp igen!
Grattis igen !
/Anders

Petra said...

Marathonjohan - eller hur, visst ser det motigt ut! Det har var pa slutet om jag ser ratt. Fast jag gillar att det ser ut som jag ligger i ledning framfor en massa killar:)

Anneliten - ja, i vanliga fall brukar jag blunda pa bilderna! Dock inte pa dessa:)

Ingmarie - precis, eller varfor inte infora "fotozoner"!:)

Staffan - malgangen maste det nog vara! Helt arligt sa vet jag inte exakt vart denna bild ar tagen men om man ska doma av marken sa ser det ut som vi springer inne i Hyde Park pa slutet. Ja, att le nar man springer brukar generera en harlig dominoeffekt - ett leende tillbaks fran publiken ger ju bra energi. Dessutom ar det ju jakligt coolt att se en leende lopare susa forbi.

Joel - svar balansgang det dar! No pain, no gain:) men tror anda att man vinner pa att inte grimasera for mycket, att liksom lagga fokuset pa att komma framat.

Miranda - haha, snygg kan jag inte halla med om men jag tackar for grattishalsningen:)

Laufbloggen - kepsen ar obligatorisk nu, klarar mig faktiskt inte utan. Den skyddar ju nar det ar varmt och sa varmer den nar det ar kallt. Flatorna ar nastan ocksa ett maste eftersom de hjalper att halla 'flygande' har fran ansiktet. Fast man liknar ju Pippi litegrann.

Daniel said...

Tycker också du ser grym ut och det är ett bra foto med härlig action! Ser ut som du ger max och har tagit ledningen över klungan i täten. :)

Petra said...

Daniel - ja, det ar onekligen en hel del action har! Fast ser du halen? Den ska bort! Vid nasta lopp kommer du bara att se ovansidan av framfoten!:)

Daniel said...

Hehe! Såg hälen men ville inte verka tjatig ;). Enligt vissa är säkert det där helt rätt sätt att springa, det tvistas ju om häl eller inte lite överallt ;)

Petra said...

Haha, jag visste att du hade sett den!:)