Wednesday, May 19, 2010

På det bara!

Efter tva dagars totalvila (passande nog ocksa 2 dagar konstant osregn) har jag kommit ut pa ett pass ikvall. Inga markliga reflektioner egentligen. Benen och framforallt vaderna kandes ratt tajta och det tog en stund innan det kandes ok att oka farten. Jag kanner mig faktiskt nastan sugen pa att fokusera pa intervaller for att fa upp hastigheten lite. Funktionen pa Garmin dar klockan piper efter varje kilometer och visar snittempo gor att det kanns lite roligare an att bara ga pa kansla. Hur som helst blev det totalt ca 8 km varav 4 kilometer i mitten i troskelfart. Avslutade med 30 minuter styrketraning och tahavningar.

5 comments:

Anna said...

Se visst får man mersmak när det går fort. Bara på det! Skönt att det gick så bra på ditt pass, 4k i tröskelfart är inte illa efter ett snabbt halvmarathon.

Petra said...

Anna - ja, det ar nar man har sprungit lopp som en massa olika ideer formas i skallen! Girig vill ha mer:)

Anonymous said...

Du verkar vara i fin-fin form. Visst är Garminklockorna ett u(nde)rverk (Ursäkta, den dåliga vitsen). Jag har det också så inställt som du. Tack för trevlig kommentar på min löparblogg. Jag får inte många men vi får se.
Har du satt upp nya mål ?
Jag letar förtfarande efter något som passar. Det är svårt att få in på fullspäckade helger.

Åsa said...

Hej Petra, tack för rolig läsning! Upptäckte din blogg häromdagen via Ingmaries, extra kul läsa om din halvmara i detalj för jag ska springa Göteborgsvarvet i morgon, jag är inte lika snabb som du men hoppas persa. Får väl se om jag återkommer om det... Ha det bra, vi hörs!

Petra said...

Laufbloggen - Ja, jag kan verkligen skylla pa Garmin i mangt och mycket i min lopning. Utan den hade jag nog inte tyckt att det var lika roligt.

Sydney Marathon blir nasta lopp, 20 september 2010.

Asa - vad roligt med en nya lasare - valkommen hit! Far ta och kolla in din Varvetrapport!! Hoppas det gick bra!