Thursday, May 13, 2010

Gastronomi på hög nivå

Sondagens energitillskott har nu inforskaffats; en tub GU gel med vanilla bean-smak. Jag har tidigare kort pa GU Gels och eftersom jag vet att det inte blir uppror i magen (konstigt nog, det ar ju inte en Grythyttan-upplevelse direkt...) av den har gelen sa kor jag pa samma tillskott den har gangen. Skoljer ned gor jag som vanligt bara med kranvatten; 3 flaskor i baltet och sa plockar jag nog upp nagon mugg under loppets gang. Pa sondag smaller det, ska bli sa kul!!

Food 001

7 comments:

Anonymous said...

Gel. Ja det är bra att du är försiktig. Är det solskydd? ska du smörja pannan, eller är det axlarna?

;)

Petra said...

Badgear - energigele ar det! Springer halvmarathon pa sondag och jag vet att jag alltid brukar behova lite energi pa den distansen. Solskydd tar pa mig saklart, det ar nastan obligatoriskt!

Lisette said...

GU-gelen är grymt bra. Hade med mig ett gäng på Lidingö Ultra, men det behövdes inte eftesom vätskekontrollerna var så välutrustade.
Såg förresten att det är en annan bana på Sydney Marathon än den banan som var i höstas när jag sprang. Tror att årets sträckning är lite bättre, och roligare.

anneliten said...

Lycka till på söndag! Med loppet och med gelen. jag tycker gel är rätt äckligt - finns det inte sportdryck i vätskekontrollerna?

Lisette said...

Jag glömde ju det, Lycka till på söndag!

Ingmarie said...

Bra att du testar innan. Jag gillar med gel. Tycker det ger bättre energi. Kör hårt på söndag! KRAM

Petra said...

Lisette - Tack!!:) Ska bli kul att springa lopp! Ja, angaende maran i september sag jag ocksa att man andrat banan! Med tanke pa att man har far mer publik (=battre support) och att man missar stora delar av det som ansags vara "trakiga strackan" under maran sa tror jag den nya banstrackningen kan vara battre. Som banan sag ut tidigare (nar du sprang) sa var den valdigt utspridd och just strackan ut till Leichardt ar nog inte sa rolig att springa pa...

Anneliten - ja, gelen ar verkligen ingen smakupplevelse men eftersom jag vet att den funkar sa kor jag pa det! Det vore ju dumt att chansa med nagot man inte kanner till. Hur tycker du att sportdrycken funkar? Har du testat?

Ingmarie - ja, lika bra att kora med nagot man testat tidigare! Vore ju dumt om man skulle raka ut for nagra oonskade effekter... Dessutom gar det ju ratt snabbt att trycka i sig gelen och liksom fa problemet ur varlden nar man springer, sedan kan man latt skolja bort smaken med vatten, koncentrerat och bra!

Tack for peppning alla, det behovs!! KRAM