Wednesday, May 26, 2010

Dags igen - City2Surf 2010

Sydneys, Australiens, eller kanske varldens storsta "fun run" har nu oppnat portarna for registreringarna till City2Surf och dess 14 km langa bana. 75000 lopare sprang forra arets ikoniska lopp och i ar, da man ocksa firar 40-arsjubileum, raknar man med ett gigantiskt deltagarrekord. Sjalv klickade jag in en registrering igar och eftersom jag lyckades seeda in mig till en battre startgrupp forra aret kommer jag i ar att springa i sub75-minutersgruppen. Egentligen ar det ju, ungefar som jag inbillar mig att Goteborgsvarvet verkar vara, bara en enda rolig folkfest. Att springa fort ar lite svart eftersom det ar mycket sick-sack. Men det ar som sagt hemskt roligt och eftersom det har avgar ungefar en och halv manad innan Sydney marathon sa ar det ju en sjalvklarhet att stalla upp. 8 augusti gar det har av stapeln och jag kommer att roja mitt personliga rekord pa 74:45 min.

City2Surf 076

Solglajjprydd donna pa Bondi Beach efter City2surf-loppet

2 comments:

Silverscreen said...

Jag vill också springa massa roliga lopp i AU! :) Och självklart kommer du ju krossa den där tiden (och samtidigt njuta av folkfesten!) :)

Petra said...

Silverscreen - du far sattta dig pa ett plan till Sydney sa ar det fixat! :) Skamt asido - anmal dig till Sydney Marathon nasta ar sa far du en anledning att semestra i Australien!:)