Thursday, September 24, 2009

Ledord & förnuft

OK, nu går vi vidare och lämnar aggro-känslorna i förra inlägget. Man kan ju lugnt konstatera att intervaller ÄR utmanande och så ska det väl vara antar jag. No pain, no gain som man säger, eller som förorden i Jack Daniels Running Formula lyder; "ten steps easy, ten steps hard...". Allt det där förstår man ju, det känns fullständigt logiskt när man läser om det, men när man väl är ute på banan och ska springa så känns dessa ledord väldigt avlägsna.

Det kanske är miljön som gör att det känns som man borde förvandlas till Superwoman och kunna flyga fram eftersom jag blir så besviken. Allt känns så hälsosamt, det är så lugnt och stilla, och så fina vägar att springa på. Så ren natur. Hur som helst.

Har nu hamnat riktigt ute på landet där det är granar, himmel och tystnad. Imorse vaknade jag av ett rådjur som betade utanför mitt fönster. Idag blir det en runda mot Gullvik Havsbad - inga knasiga utföranden, inget tekniskt strul. Ut och ha kul helt enkelt. Distansen borde ligga på runt 10 km.

Domsjö natur II 013

2 comments:

Anonymous said...

Åhh, Gullvik är paradiset för mig. Sommarstuga där och har tillbringat varje sommar där så länge jag kan minnas. Underbara löpspår! Gud vad jag avundas dig som är där nu. Lycka till med träningen :-)

Petra said...

Anonym - vad kul att du hittat hit och att du känner till området! Visst är Gullvik ett riktigt smultronställe! Det är kanonhärligt att vara på plats.