Thursday, September 10, 2009

Fri fot & det gamla vanliga

A enda sidan har jag inte alls fatt till den slags lopning jag planerade i mandags. Det springs pa men det ar bara fria fotter som galler hela tiden, ingen struktur alls. Och nar det ar fria fotter sa vet vi ju hur det brukar ga, da haller man sig i kand terrang och hittar inte pa nagra dumheter. Igar t.ex. ett soligt eftermiddagspass i "vanliga" parken, 9 km och den "vanliga" farten i 5.00-tempo. Fast snart blir det ju nagot sa ovanligt som bjorkar och elljusspar och knackebrod. Undrar om det kommer att ga ovanligt bra (eller ovanligt daligt??) att springa da.

A andra sidan gor jag en Snorrkis och lagger in core efter varje pass. Det kanns bra. Borde val balansera upp lite o-struktur tycker jag.

3 comments:

Snorkkis said...

Visslar, och konstaterar att jag inte skött mig till 100%... det är faktiskt otroligt svårt att få till det med coren om man inte kör det direkt i anslutning till löppasset!

Och med löprundorna; jag tror det är ganska många (inkl jag själv) som springer samma och samma rundor. Visst är det lätt att hamna i något slags bekvämlighets-stuk, men gillar man sina rundor, får man väl köra med dem!

Anna said...

Instämmer med fröken Snork. Det blir sällan som man tänkt sig. Core, det är jag glad om jag lyckas få till en gång i veckan.

Petra said...

Snorkfroken - Vad bra att man inte ar ensam! Ibland kanns det lite tokigt nar man har ambitioner (aven om det bara ar en veckoplan) och sa kan man inte ens halla till det schemat.

Anna - ja, den har veckan har jag varit valdigt praktig med coren men det ar dessvarre inte sa varje vecka...:)