Tuesday, August 25, 2009

Dagens I-landsproblem: Nyckelknippa i näven

Irriterar man sig pa nagot sa ar det bara att losa det sjalv - dvs om det nu gar. Just nu irriterar jag mig pa nyckelknippan nar jag springer. Det jag tror skulle vara bra ar en liten "arm-vaska" dar jag kan stoppa nycklarna under loprundan. Att springa med nyckelknippan i handen kanns klumpigt och anstrangt, och eftersom den ar ganska stor, kan jag heller inte knola ned den i byxfickan. Puma hade en liten bra variant (som nastan var for liten, men den ska ju inte vara for stor heller) men forskrackligt dyr, nastan $70.00 (400 spann). Blir till att kolla utbudet pa nagra andra stallen. Ja, det var val dagens mest lojliga I-landsproblem.

5 comments:

Löpning & Livet said...

jag tar alltid av de två nycklar jag behöver för att ta mig in av knippan och har i fickan där bak på tighsen.. det funkar rätt bra, det enda störande är att de klirrar lite mot varandra, men eftersom jag nästan alltid har musik i öronen så gör det inte så mycket :)

Petra said...

Skulle ocksa vilja noja mig med det men jag har sa manga nycklar pa knippan och kan inte riktigt ta bara de jag behover for stunden...

Therese said...

Man kan få ner mer än man tror i den där fickan på tightsen...tror nog att du skulle få ner hela knippan. Jag la min sjukt stora ericsson-mobil där när jag sprang midnattsloppet, och det gick hur bra som helst. :) Sen kanske man ser lite missbildad ut, men det är ju en annan sak.

Petra said...

Therese - where there's a will there's a way:) och om det funkar sa varfor inte! Nar jag springer vill jag bara ha det sa smidigt och behagligt som mojligt. Men nu har jag faktiskt hittat en liten armvaska som jag tror funkar:)

Mikkan said...

Jag har har också en sån där liten minificka på insidan av tajtsen och det funkar bra! Sen finns även en sidoficka på vissa av Peaks träningslinnen, det gillar jag allra bäst, det som ligger där känner man inte av alls typ! :)