Monday, February 15, 2010

Adidas Adizero Tempo

Ja, vad ska man saga - man kan ju inte annat an gratulera alla duktiga lopare som gjorde hela Kungsholmen i lordags. Helt makalost. Skoj och en enorm bedrift, framforallt till ULTRA-distansen som en del klarade. Det ar sant har en bloggare pa andra sidan klotet tycker ar lite trakigt att missa....

Min lordag blev inte fullt sa cool. Daremot fick jag en himla massa gjort. Sprang gjorde jag visserligen men forrutom det rensade jag garderober och slangde gamla bankomatutdrag fran nittiotalet tex (varfor har jag sparat pa dessa??). Sorterade foton och stadade toaletterna. Och sist men inte minst; handlade nya dojjor. Ett par Adidas Adizero Tempo som ska lampa sig for neutrala till milt pronerande lopare. Dessa ar snappet lattare an mina Adidas Supernova Glide och kanns som en bra sko man kan nota manga mil i. Far ju ta och springa in mig i dessa innan jag ger nagot utlatande men det kanns som det skulle vara bra en sko. Jag var aven inne och provade ett par Newton som kraver ett eget inlagg i sig. Tyvarr blev det inget Newton-kop for min del. Ar fortfarande lite besviken over det men... hey - kolla vad fina!

Adidas Adizero Tempo 002

Adidas Adizero Tempo 004

4 comments:

Daniel said...

Ser najs ut!! :)
Kul att du testade Newtons, visst är det ett par märkliga skor ;)

Staffan said...

Snygga, jag kan inte alla Adizero-modellerna i detalj men det är väldigt populära och alla modellerna är väl mycket lättare än Supernova-skorna!

Passar nog perfekt till snabbare pass!

Janne said...

Har du hört att efter den 1:a juli i år så ska man få återbäring på alla bankomatutdrag från nittiotalet... ;)
Fina skor som väntar på att få njuta löpning med dig...

Petra said...

Daniel - ja, jag hade hemskt garna kopt ett par Newtons men blev avradd att inte gora det... Lagger in ett inlagg om det sen... Men dessa adidas ar himla fina ocksa:)

Staffan - ja, jag ar nojd med dem men som sagt, aterstar att se hur de kanns efter nagra rundor.

Janne - tusan, da har man alltsa gjort bankomatutdragsstadning i onodan alltsa?:) Tack - jag tror att dessa skor kommer att bli fina!