Thursday, February 11, 2010

Otränade armar & när kommer hösten förresten?

Armarna ar stelare an stelast efter styrketraningen jag borjat kora i veckan. Men det kanns jattebra - om an lite ovant - med riktig traningsvark i armarna. Dessutom ar det ar ju sa smidigt att ha vikter hemma sa man bara kan kora ett styrkepass nar det passar. Ikvall avverkade jag forsta rundan efter langpasset i sondags, 11 km i 5.25-fart. Kande en svag smarta i bada knana (inte som ITB utan mer som trotta leder), men det slappte under passet och framforallt ju fortare jag sprang. Jag tror inte att det ar nagot jag bor oroa mig for. Annars finns det inte mycket mer att saga om passet. Ar sa trott pa kvalmig varme och hog luftfuktighet nu. For mig kan det lika garna bli host NU.

4 comments:

Petra said...

För mig kan det gärna bli barmark NU :-)

Anna said...

Kan inte vi byta land lite?

Sofie RW said...

Idag trivdes jag faktiskt ganska bra att springa i -10, så jag förstår att du längtar efter hösten. Bra att ha prylar så att man kan träna hemma; det är ju faktiskt riktigt smidigt.

Och grattis på födelsedagen lite i efterskott!

Petra said...

Petra & Anna - jag byter garna!!! Skickar over lite varma vindar fran den har on:)

Sofie - Endast minus tio alltsa? Ja, da borjar det ju arta sig. Tack for grattishalsningen, vikterna ar superbra att ha. Dock hemsk traningsvark idag:)