Tuesday, April 27, 2010

Mot skavsår

Under langpassen hander det ibland att jag far skavsar under bh'n framtill precis mitt under bysten. Man marker det inte sa mycket nar man springer utan det ar mest nar man kommer hem och staller sig i duschen. Jaklar vad det svider! Handlade denna Chafe free creme fran Asics (fritt oversatt, skavsarscreme) som ska motverka detta problem (ser att det finns pulver och en massa annat men det har ar alltsa en kram som torkar ratt snabbt). Jag vet inte om jag bara hade tur men det funkade i allafall under sondagens 19 km-runda; inga skavsar. Och da maste man ju vara nojd. (Och, jo, det ar nya fininingarna som syns i bakgrunden:)).

Mizuno Shoes 005

2 comments:

Unknown said...

Smart! Jag får aldrig skav av bh'n men så har jag kontaktgel under pulsbandet också, kanske beror på det. Men man kan ju få skav lite varsomhelst - funkar denna på fötterna också tro?

Petra said...

Mialena - ja, det utgar jag ifran. Skavsar som skavsar skulle jag tro! Men jag kan testa och rapportera for jag brukar namligen ibland fa skavsar pa tarna under langre rundor (atminstone i mina gamla skor, det ar mojligt att detta forsvinner i mina nya skor).