Tuesday, April 20, 2010

No: B17049: Ingen återvändo

Sadar, da var marathonregistreringen fixad for Blackmore Running Festival som gar av stapeln den 19 september. Ar taggad till tusen sa nu kanns det ocksa som jag ocksa skulle kunna borja kora enligt ett riktigt marathonprogram (vilket har jag dock inte riktigt bestamt annu). Jag har tva andra kompisar som ocksa ska springa, daremot ska vi inte springa tillsammans eftersom de satsar pa sub 3.30 och den tiden finns liksom inte pa varldskartan for min del. Sub 4.00 daremot kanns som ett mer realistiskt mal aven om jag laste hos Lisette att hon uppfattade Sydneys marathon som mycket jobbigare an Stockholms. Ja, vi far se helt enkelt. Egentligen ar malet i sig, liksom med mina tidigare halvmaror, att klara mig igenom loppet overhuvudtaget - det ar ju trots allt min forsta mara - men jag kanner att det skulle vara en morot att ocksa ha en tid som sakert ar ratt svar men inte helt orealistisk. Ungefar sa resonerar jag. Hur som helst kommer det bli grymt skont att se den har valbekanta byggnaden vid malgang.

4 comments:

Daniel said...

WWooohoooo!! Jätteroligt Petra! Ska bli spännande att följa dig, nu har du något att bita i och ladda för. Ett marathon är toppen för motivationen! :)
Jag ska hjälpa till och heja på dig!

Staffan said...

Jag hjälper såklart till också och då har du Daniels och mina 5 maror med dig som peppning. Lyssna inte för mycket på Daniel bara, han är i alltför bra form just nu ;)

Jag tror du resonerar helt rätt, första maran handlar mest om att genomföra, njuta av upplevelsen men för att helt undvika bekvämlighetsfällan är det också bra att ha ett tidsmål men det ska vara klart realistiskt och nåbart för första maran, Jag sikta på 3:30första gången och det höll inte
(3:41) och man vill ju vara nöjd efter 42,2km löpning!!

Heja!!

Lisette said...

Jag kommer så klart också att heja på dig! Jag tror att du kommer att uppleva Sydney Marathon på ett helt annat sätt, du har ju möjligheten att träna i stan på delar av banan. Sen kommer jag över 2011 och springer Sydney Marathon igen. Då ska jag ha revanch på den maran!

Petra said...

Daniel - tack snalla du, jag behover all support jag kan fa!:) Ja, jag tror ocksa att det blir mer konkret nar man har ett langt lopp att ladda infor!

Staffan - tack snalla - det later utmarkt! (och ja, haller med, Daniel ar pa tok i for bra form for att kuna lita pa;)) Har last era rapporter ifran marorna och det ger en jattebra bild av vad jag kan vanta mig (just nar det borjar bli tufft osv, vad man kan gora, hur man kan tanka...).

Lisette - tack gulliga dig! Ja, jag hoppas att du har ratt, att man kan vanja sig vid banan och pa sa satt kanske inte upplever den som lika tuff eller backig nar man val ska springa. Hoppas vi ses vid startlinjen 2011!!