Tuesday, November 10, 2009

Reflektioner, TACK & en växande garderob

Tack for alla varmande kommentarer angaende sondagens bravader. Efter mycket stahej kanns laget stabilt igen och allt sedan den ganska energi-intagslosa sondagen har jag atit och druckit nonstopp. Glass, varmkorv, chai latte, thai take away, vegogrytor, spagetti carbonara - you name it! Allt man kan smorja kraset med har slunkit ned i en rasande fart.

Helgen var dock inte helt igenom vardelos. Vi hade ju faktiskt lordagen ocksa och den bjod pa foljande roligheter; namligen shopping. Agendan sag ut sahar: forst blev det ett besok pa Running Science i Rozelle, sedan tyckte jag att nar vi val var ute och korde sa kunde vi lika garna ta SOS - Save Our Soles Running inne i city, och sist men inte minst tog vi gamla klassiska The Runner's Shop i Clovelly.

Det blev jackpot pa tva av dessa stallen; Running Science har ju ett himla fint utbud av loparklader. Dar hittade jag ett par langtights av det Nya zeelandska (tror jag) market Orca i fargen granit. Rosa detaljer fram och pa sidan vackte tillrackliga varningsklockor forst ("flickigt" var impulsen forst) men eftersom det var mer chockcerise-rosa och inte fis-rosa kandes de dock ok. Tightsen ar faktiskt super, hemskt fina, coola och jattebekvama. Pa Runner's Shop hittade jag en speciell topp fran X-Bionic - Running Fennec - som tydligen vara speciellt bra att kyla ner kroppen. De anvands frekvent av lopare som springer marathonlopp i oken-terrang och andra speciellt solutsatta stallen. Formen ar lite speciell - en markant bojd "bulle" mitt pa magen (nej, jag ar inte gravid!). Och sa blev det ett flaskbalte med 6 stycken miniflaskor (Camelbaken har jag lite svart for att anvanda da den har en tendens att studsa och sa blir den alldeles for varm pa ryggen - pa cykel ar den dock perfekt!). Har kan jag ju springa antingen med en liten flaska i handen eller ha x antal flaskor i baltet (vilket jag skulle ha haft i sondags. Men, men....).

Sa tre goda saker blev det - ar jattenojd med allt.

Lopartights, topp med "bulligt magparti" och vatskebalte. Allt for att halla ambulanspersonalen pa langt avstand.
X-Bionic Sports 001


Gillar materialet pa toppen som kanns lite metalliskt. Hoppas det inte ar lurendrejeri! Men Schweizarna kan man ju lita pa.
X-Bionic Sports 002

5 comments:

Anna said...

Vilka fina tights! I like. Skönt att höra att det har vänt. Lite shopping piggar ju alltid upp.

Unknown said...

Thaimaten tror jag starkt på som återhämtning! Blev jättesugen här :)
Den där toppen låter spännande! Jag blir alltid jättevarm på sommaren så jag ser fram emot en recension! Vad ska bullen på magen vara till förresten? Nog för att man ser sån ut (och nej, inte jag heller) men det känns mer som en funktion än för utseendet?

Ingmarie said...

Vad roligt att du hittade så mycket grejer! Tänk vad lättroade vi är ändå...;-)
Jag har svarat på min blogg med men kolla detta;
http://www.powerplate.com.au/
Gå sen vidare på "search your location".
Vore jättekul om du testade och rapporterade!

Petra said...

Anna - tack! Ja, shopping ar valdigt bra medicin!:)

Mialena - formen i mitten pa trojan ar till skapa ett lite losare utrymme sa att den inte blir for tajt runt magen. Den ar ju anda figurnara men eftersom materialet ar stretchigt sa blir det val lite annorlunda. Vi far se hur det funkar. Aterkommer nar jag har testat!

Petra said...

Ingmarie - ja, visst ar vi lattroade!:) Har kollat pa Powerplate-sidan, det verkar ju finnas en hel stallen som kor powerplate har i Sydney. Vill givetvis testa!!