Wednesday, November 18, 2009

Vattenlöpning & City-löpning

Alltsa, det tal att sagas igen - vattenlopning ar HARLIGT! (tank om man kunde fa tag pa ett svenskt tangentboard och slippa den har snudd pa norska dialekten...Det far liksom inte samma effekt nar man skriver utan halva sitt alfabet). Iallafall - vattenlopningen. Det var totalt grannfritt i poolen igar sa jag hade den helt for mig sjalv vilket kandes superlyxigt! Och ratt skont ocksa eftersom jag alltid far en massa konstiga blickar och fragor om vad det ar jag gor nar jag vattenloper. Av sociala skal forvantas man stanna upp och forklara (och da har man ju genast tappat farten vilket kanns lite meningslost...).

Annars da? Just nu laddar jag med en banan och juice infor ett loppass runt Botanical gardens, The Domain och pa Harbour Bridge. Ska lopdejta med en annan donna ikvall. Det ska bli KUL att springa i city, springa med sallskap saklart, och fa gotta ned sig totalt i lopnordsnack och annat. Lillfredag pa det - ha det sa bra!

Wollomoloo walk 003

Botanical Gardens - perfekt lopstalle inne i city.

4 comments:

Löpning & Livet said...

gud så skönt det hade varit med lite sol och värme.. här är det ju sm värst just nu.. :)

Anonymous said...

Låter härligt för mig som går här hemma och snörvlar...
Vill du ha ett svenskt tangentbord så kan jag kanske fixa det. Det är inte omöjligt att jag har nåt nästan oanvänt som ligger och skräpar. Du får bara ersätta mig för frakten i så fall.
Maila mig på marathonjohan(snabel-a)gmail.com om du är intresserad!

Ingmarie said...

Egen bassäng stavas l-y-c-k-a! Tänk vad lite som kan göra livet till en fest! ;-)

Petra said...

Andrea - november (hemma i Svea) ar en himla trakig manad - sa gratt och trist innan det atminstone kommer lite sno. Fast har ar det en ratt jobbig manad ocksa, det ar sa mycket kalabalik kring julen och arsavslut och annat.

Marathonjohan - tack SNALLA DU, vilket gulligt erbjudande!! Jag skriver dessvarre pa laptop som jag flyttar runt lite vart jag befinner mig i lagenheten och det skulle nog bli hemskt krangligt att ha ett extra tangentbord da. Men hade jag haft en stationar sa hade jag definitivt nappat pa erbjudandet:)

Ingmarie - ja, det kandes himla lyxigt! Fast vi delar ju poolen med andra som bor i omradet sa HELT ensamma om den ar vi inte. Det blir bara ibland nar det inte rakar vara nagon annan granne pa plats:) Och de stunderna ar riktigt skona!