Monday, November 2, 2009

Uppdateringar & aqua

Jag lever men kan val inte direkt saga att jag ar back on track annu eftersom jag har gatt och blivit smaforkyld dessutom. Egentligen borde jag kunna springa nu men med en smaknepig hals/borjan pa en forkylning ar det nog bast att undvika.

Helgens traning har varit baserat kring mycket vattenaktiviteter. I lordags gick vi strackan Coogee - Tamarama och Bondi beach. Det blev ett langt stopp med badpaus pa superharliga Tamarama beach (se nedan), lyckades da branna mig pa axlar och nasa trots 30+ solfaktor vilket var mindre trevligt. Annars har det varit vattenlopning for hela slanten, en traningsform som jag mer och mer borjar bli riktigt fortjust i. Bara man far till ratt teknik, anvander dubbla sportstrumpor (for att undvika att halka) och later armarna jobba av tusan sa ar vattenlopningen i poolen riktigt jobbig. I fem dagar har jag nu kort 60-minuterspass dar pulsen har legat pa en ganska hog niva - harligt!


Sculptures by the Sea - Bondi 004

5 comments:

Ingmarie Nilsson said...

Inte avundsjuk alls, inte alls, inte alls...

Janne said...

Och varför ber du aldrig mig om sällskap ut på löprundan?

;)

Lisette said...

Lyllos dig! Tamarama beach.... *suckar längtande* Färskpressade juicen och mackorna på cafét vid stranden gick inte av för hackor, och en härlig dos sol och blå himmel till det.

Jag skulle nog kunna flytta till Australien. ;-)

Hoppas det går bra med vattenlöpningen för dig och att kroppen inte protesterar alldeles för mycket.

Petra said...

Ingmarie - FORLAT! Kunde inte motsta att lagga in det har... men det har landskapet har jag dock inte tillgang till jamt kan jag ju tillagga:)

Annars ar det ju inte mer an ett flyg bort:)

Janne - OK, nasta gang sa kommer jag att pinga dig:) Och da ar du med eller hur?

Pyret - eller hur! Ganska oslagbart att sitta pa ett strandcafe och kolla pa det har. Och som svensk sa kan man ju liksom aldrig fa nog av detta...

Daniel said...

Jag har det ganska bra där jag är nu men när jag ser den där bilden så vill jag bara dit ändå. GE MIG VÄRME!!!! ;)