Friday, January 29, 2010

Vinter?

Vi gar tydligen mot kallare tider for nu har man borjat vinterskylta i skyltfonstren inne i stan. Tackjackor, mossor och halsdukar pryder skyltdockorna. Riktigt kallt blir det inte forran i slutet av maj, borjan pa juni (och till augusti) sa det kanns ju ratt tidigt att dra fram vintern redan nu. Men ska det vara sa ska det! Sa med de ledorden gjorde jag det enda ratta, jag gick och kopte mig en mossa som jag ska ha nar jag springer i vinter. Kandes dock lite bisarrt att gora det nu en dag som denna, iford flipflops och jeansshorts.

Annars har jag flexat idag, det ar skont! Nu ska jag ut och vattenlopa i poolen. Ha en trevlig helg!

8 comments:

Anna said...

Men en ny mössa inför vintern är ju super och det är lika bra att hamstra upp nu. Hoppas ditt pass i poolen blev kanon.

Daniel said...

Konstigt det där med "omvända" årstider ;)
Hoppas det gick bra i poolen! Trevlig helg!!

egirl said...

Man blir lika förvånad varje år när de börjar visa vinterkollektionen när man själv fortfarande går i kjol och linne. Men sen, vips, så är det svinkallt... Så det är lika bra att börja förbereda sig ;) Ha en skön helg och njut av sommaren!

Staffan said...

Vadå vinter ;-), minus 23 grader och 4 decimeter snö? Såkallt var det hos mig i morse och nu mitt på dagen är det -13. Ändå funderar jag på långpass imorgon, man är väl inte riktigt klok!

Miranda said...

Men hur kallt blir det egentligen?? :)

Janne said...

Ja, hur kalla vintrar brukar det vara?
Tänk vad baklänges det låter.
Flipflops och jeansshorts låter ju annars ganska behagligt! :)

Petra said...

Anna - ja, eller hur! Ungefar sa tankte jag ocksa!

Daniel - det tar ett tag att vanja sig! Men det kanns lika konstigt varje ar nar man pratar om att varen ar pa gang (i september)!

Staffan - Minus 23? Lustigt, just nu har vi precis motsatta siffror, +32.

Miranda - Vintertid i Sydney brukar temperaturen ligga pa mellan ca +5 (som kallast) och +15 (som varmast). Med andra ord, inte speciellt kallt alls. Fast det jobbiga ar att husen blir skitkalla eftersom man inte har isolering har.

Janne - ja, som sagt inte speciellt kallt. Men lite baklanges ar det nog:)

Petra said...

Egirl - missade dig! Ja, det gar faktiskt himla fort nar man val ser de forsta "tecknen" pa vinter! Lika bra att hamstra da:)