Friday, January 22, 2010

Mot Palm Beach!

Tjoho, i helgen blir det roliga aktiviteter i Palm Beach (dar jag var i augusti forra aret). Aker dit med en dros tjejkompisar den har gangen. Tanken ar att vi ska bada, besoka spa't, prova viner, och ata god mat. Jo, och sa blir det ju sakert en runda pa stranden ocksa.

Ha en superskon helg alla!


Och, jo, och det sa klart, givetvis kommer jag att hanga med pa lopningens dag pa tisdag 26 januari. Tre orsaker till det:
1. lopning saklart 2.) Ingmaries fodelsedag sa det borde ju firas aven virtuellt. 3.) det ar Australiens nationaldag da - Australia day - sa jag har namligen planerat att springa till Bondi Beach, slanga mig i vagorna och sedan fira australiendagen pa ett mer sedvanligt satt.

Palm Beach 048

9 comments:

egirl said...

Wow vilken härlig bild! Hoppas du får en jättemysig helg med tjejerna - sådana träffar brukar ge mycket energi till vardagen som kommer senare :)

Miranda said...

Åh vad härligt! Du får ha det så kul! ¨
Ser verkligen framemot att få springa på stranden!!

Lisette said...

Ser kanonhärligt ut! Ha en bra helg i värmen!

Ingmarie said...

Kommer i håg det nu! Jag var ju där när ni firade "200-årsjubileum". (Låtsades att fyrverkerierna var för mig. haha) (Men hur visste du förresten???????)

Janne said...

Nu är jag inte ett dugg avis på dig ;)
Hoppas att helgen var kanon!

Barfota på en sandstrand.. hmmm, själv ska jag ta på mig pjäxorna och gå och handla lite... :)

Petra said...

Egirl - tack! Ja, eller hur!! Precis sana helger behover man ibland!

Miranda - hoppas att det blir snart for din del - jag tror att du kommer att stortrivas har med alla strander och narhet till fin natur att springa i!

Pyret - tack desamma! (eller sa kan man ju inte saga egentligen...:))

Ingmarie - Ah, efter lite googling sa maste det ha varit 1988 - kan det stamma? Ja, fyrverkerierna var nog for dig!! Det tror jag med:)

Petra said...

Janne - ah, men pjaxvader ar aldrig fel det heller!! Det ar ju bara en extrem motsatt variant av strandvader:) Och tank sahar; nar vi i Australien tar pa oss pjaxorna sa ar det ju barfotavader for dig (forhoppningsvis)!

rosenblom said...

Nationaldagen. Ok, det var därför de avbröt tennisen i Australian Open nyligen under fyrverkerierna...

Den usla svenska kommentatorn på Eurosport hade inte en aning om varför.

Ha en fantastisk nationaldag och löpningens dag!

Petra said...

Rosenblom - ah, vad markligt att sportkommentatorn inte kande till det! Det ar ju liksom en jattegrej har sa det paverkar ju Australia Open; hur det skots och sjalva temat runt matcherna. Fyrverkerier gillar man har sa att det blev paus pga det kan jag mycket val tanka mig:)

Hoppas ni fick till en lyckad dag i Goteborg!!