Thursday, September 16, 2010

Maraoutfit tingad

Hey Petra, what will you wear, so we can spot you during the race?

Det kom ett mail fran en gullig kompis som tydligen har bestamt sig for att sta och supporta nagonstans under loppet. Sjalv hoppas jag pa att de staller sig kanske runt 35 km-markeringen da det sakert kommer att kannas i benen (och i huvudet ocksa). Vid 35 km kommer det dessutom en liten uppforsbacke som jag inte ser fram emot sa det kanske kan behovas lite extra padrag dar.

Marathonoutfitten kommer saledes att bli vitt mesh-linne som ar superskont och luftigt, vit/rosa keps (aven den latt och nastan enbart i mesh), svarta korta tights, svarta kompressionsstrumpor och sa vatskebaltet med 4 flaskor vatten samt 3 GU sportsgel. Och viktigast av allt sa klart, pa fotterna mina Mizuno Wave Ultima Inspire som ar bast. Allt insprunget och godkant sa klart!

Favoritskorna, fast riktigt sa har vita ar de inte langre...
Mizuno Shoes 001

9 comments:

LOPARJANNE said...

Låter som en klädsel som kommer att ta dig långt fram i resultatlistan... Lite tid, en flygbiljett och ett startbevis är allt som hindrar mig från att vara med :) Men hänger med dig här och njuter av loppet i digital form.

Ingmarie said...

Jodå, du kommer att ÄLSKA den där backen vid 35! Visst kommer du (troligtvis) att vara trött och stel i benen. Men inte bara! Det är då du är nära målet, du får massor av kraft från publiken och dina vänner, energin rinner i dina blodådror och du känner en obeskrivbar GLÄDJE!

Fit-Eva said...

Inte långt kvar nu - håller tummarna för dig och outfitten låter perfekt!

Petra said...

Janne - tack for det! virtuell support ar mycket uppskattat!

Ingmarie - jag memorerar de orden! Och nej, du har ratt, vid 35 ar det sa liten bit kvar!

Fit-Eva - :0) Tusen tack!! Nu ger vi jarnet har!!

Anonymous said...

Lycka till på söndag i Sydney Petra ! Det är bara att gå ut fullt och sen öka ! Skämt o sido ! Du klarar det här ! Självklart ! Ett tips på vägen kanske även om man kanske inte ska ändra ett running system, men det är skönt att köra någon km då och då i lite högre tempo och sen någon då och då i lite lägre än "vanligt" kanske. Jag har gjort erfahrenheten - och det är ju sättet kenyanerna brukar springa - att det finns olika snabba muskler och det finns reserver där man minst anar det. Lycka till än en gång !
/Anders

Daniel said...

Låter kanon det där Petra! Helt rätt att köra med beprövade saker :)

Stort lycka till nu!!! Det kommer gå riktigt riktigt bra!!!

Unknown said...

Whheee Go Petra håller alla tummar och tår på söndag!!

Peace Love och Löparskor

Anna said...

Stort lycka till nu! Spring så det ryker.

Fit-Eva said...

Lycka till (du har nog redan startat med tanke på tidsskillnaden) - du kommer klara det galant!