Wednesday, July 29, 2009

Hemska Backar

Tog itu med HEMSK backtraning idag i Moore Park. Mjolksyra som tusan. Det var atminstone fin kvallssol till att borja med men sedan blev det kolsvart som alltid. Aterigen var det perfekt springvader, runt +15 - det maste man ju verkligen njuta av. Korde en liten avstickare upp till entren vid Centennial park som leder fran Federation Way, och just nar jag skulle vanda var det en grupp lopare som susade forbi. Formodligen Athletics East eller Sydney Striders. Hur som helst - jag hangde pa en liten stund men eftersom jag redan hade avverkat mitt pass sa sprang jag inte hela parken. Det var ratt kul att springa i grupp och kanna lite samhorighet. Jag tror sakert det skulle var kul att ga med i en loparklubb och fa tips, inspiration och teknik ifran andra. Men samtidigt tar man ju da bort lite av den fria kanslan - att bara kunna springa nar man sjalv vill och strunta i andra. I nulaget kanns det i alla fall bast att springa sjalv men vi far se hur det utvecklar sig.

Runda: Moore Park (backtraning)
Distans: 5 x uppfor, 5 x intervaller
Tid: 45min

2 comments:

Anna said...

Backträning som är så jäkla bra. Jag gillar inte det alls, det är för jobbigt och mitt huvud har inte kommit dit än känner jag även om jag försökt mig på det. Bra jobbat i backen. Angående löparklubb, jag är precis som dig, vill gärna gå med i en men drar mig för att göra det. Tror inte jag är snabb nog att hänga med. Jag vet att det ju egentligen inte är så, man behöver inte vara snabb för att vara med, i en löparklubb finns ju alla slags löpare. Det roliga är ju gemenskapen. Har dock starka tankar på att testa löparklubben här i Malmö på tisdag. Vad säger du, om du testar den i Sydney, så testar jag den i Malmö?!

Petra said...

Eller hur - nar det galler backtraning ar det bara att locka fram tjurskallen inom sig:) Det ar varken speciellt lockande eller roligt men det kanns otroligt bra nar det val ar overstokat. Haha, ja, why not, vi kan joina loparklubb pa olika stallen - jag i Sydney och du i Malmo! Jag ska halla utkik efter samma lopargrupp (som jag vet springer pa torsdagar) och se om det kanns "ratt".