Wednesday, March 21, 2012

Gymdejt med extra allt

Att dejta pa gymmet nar tiden ar knapp ar verkligen ett bra satt att fa till kvalitetstid. Forutsatt att den man dejtar ocksa ar en traningsnord sa klart. Det konstaterade bade maken och jag nar vi sammanstralade pa gymmet igar. Pa den senare tiden har det varit svart att pussla ihop lite kvallstid tillsammans pga jobb sa det passade perfekt att fa lite gymtid ihop och kunna prata samtidigt som vi tranade. Jag kor ju dessutom nastan alla mina pass solo sa sallskap for mig forgyller verkligen traningen. I traningsvag for mig blev det 1 mil fartlek pa lopbandet. Upplagget bestod av 2 km uppjogg, sedan 6 km i 5:00 min/km och tva spridda inslag av 500 m i ca 4:14 min/km samt 1 km nedjogg. Jobbigt men en otrolig kick av att kunna klara av femhundringarna i det tempot! Sedan blev det ett langt corepass med extra allt - benovningar, ryggresningar, armhavningar och plankan i 3 minuter. Foljde upp med en stor pizza efterat, extra allt! 

9 comments:

Fit-Eva said...

Härligt x flera!

Petra said...

Eva - Haller med! :D

Ingmarie said...

Träningssvettas tillsammans har jag hört är bra för förhållandet! :-)

Staffan said...

Kvalitétstid tillsammans härligt!

Nu utmanar jag dig att köra 4km i 5-tempo följt av 2x1000m i 4:14 min/km :-)

anneliten said...

Jag försöker och försöker, men ingen familjemedlem vill träna med mig. Varken make eller tonårsdöttrar. Alla tränar på sitt håll. Det är synd!

Petra said...

Ingmarie - det kan jag bekrafta att det ar! :D

Staffan - Jaklar vilken utmaning! Men det ar klart jag antar den!! Vad roligt, det kanske ar lite mer av det har jag behover - nagon som pushar mig.

Anneliten - Ja, det ar lite synd, speciellt om nagra/alla i familjen anda tranar. Aven om alla formodligen har olika tider att passa sa ar det faktiskt ratt mysigt att fa till nagon traningsdate nu och da.

Staffan said...

Utmaning, jag kallar det rättvisa, ska jag springa 42,2km i den farten får du banne mig se till att klara 5% av sträckan med paus mellan ;-) Andra juni siktar vi på att du ska fixa 10%, 4x1000m med en avslutande spurt på 200m :-D

Petra said...

Jisses Staffan, du inser att jag kommer att springa med blodsmak i munnen nu framover! Bara att vanja sig... Alright, jag fegar inte ur. Forst, som sagt, 4km i 5-tempo foljt av 2x1000m i 4:14 min/km (kommer att bli fruktansvart jobbigt men jatteroligt ocksa). Sedan hojer jag ribban ytterligare och hoppas pa hogre makter innan 2 juni, alltsa 4x1000m i 4:14 min/km. Klarar jag nagon spurt efter det sa far den rutinen heta "Staffan-projektet" hadanefter. :)

Staffan said...

Go Petra, härligt att du är "på"! :-)