Monday, October 17, 2011

Hässelby, helgrapport och snygg graffiti

Hasselbyloppet i helgen, jag ser att manga har sprungit och presterat fina och ratt fantastiska resultat pa milen. Staffan, Lennart, Ingmarie & Andrea, bara for att namna nagra. Superbra jobbat och aterigen sa roligt att lasa om personliga varldsrekord. Sant har inspirerar alltid till lite snabbare pass for min del!!

Fran Hasselby till Sydney. Sjalv sprang jag ocksa i helgen, bade lordag och sondag. Pa lordagen ett kortare langpass, om man nu kan kalla 16 km langt. Ja, i dagslaget kanns det ratt langt. Vid marathontraning kanns det ju a andra sidan ratt allmant.

Inledde hur som helst passet med att springa igenom var neighbourhood och lamna nagra filmer pa Blockbuster. Ratt manga fulgator i vart kvarter, men nar jag sprang forbi den har den har fulsnygga - mest snygga sa klart - vaggen, var jag bara tvungen att stanna och ta ett kort. Knepigt att jag har lyckast missa det har tidigare...Har jag en hemlig beundrare i kvarteret, manne? :) Fortsatte sedan en svang ut till Centennial Park for att njuta lite i morgonsolen. Toppenkansla under passet, 5:30 min/km, inklusive upp o nedjogg. At sedan en glupsk brakfrukost efterat. Blev som vanligt toktrott och slumrade till i soffan i nagon timme senare. Dromde att jag fick blommor av en hemlig beundrare.

Petra

Sett pa min gata i stan, i Redfern, Sydney. Petra?

4 comments:

Lennart said...

Snyggt klotter :-). Klart att det är någon som spanat in dig....

Tycker också att 16 kilometer är ett långpass....

Staffan said...

Jag tror klottraren blev avbruten när han/hon målade, "Petra is the neighbourhood queen of running" skulle det stått över hela kvarteret!

Jag hittade förresten den där funktionen "Reaktioner" du letade efter,

Gå in på Utforma/design, redigera layout, klicka redigera (edit i din mall kanske?) i rutan där blogginlägget är och du får upp en tickbox som heter Reaktioner och där du kan redigera valen!

Nu skulle jag vilja ha lie Sydneyväder, sex grader, kulingvindar, regn och mörker i Svedala ikväll...

Ingmarie said...

Tjusigt! Du HAR alltså en hemlig beundrare! :-) Om det inte är maken som gjort det förstås... ;-)

Petra said...

Lennart - haha, I believe you!:)

Ja, visst ar det sa att langdistansen andras beroende pa vart man befinner sig i traningen.

Staffan - haha, japp, tror ocksa det! Sprayflaskan tog nog slut mitt pa hallet...:) Ah, tack for Blogger-tipset - du ar en klippa! Ska genast kolla detta!

Ingmarie - eller hur! :) Just det, dar har du nagot! Ska kolla med maken om det inte ar han som varit i farten:)