Friday, October 7, 2011

Äpplen och päron

Kanner mig extremt antisocial inom bloggosfaren just nu. Det blir ju ofta sa nar man har tusen andra saker pa gang samtidigt. Man prioriterar bort det som tar alldeles for lang tid, eller att det inte kanns lika viktigt langre. Det ar inte sa att bloggen inte ar viktig langre - for mig ar det ett speciellt forum som ger mig otroligt mycket inspiration, gladje och en viktig och nodvandig kalla dar jag lar mig om lopningen, som prehab, rehab och dylikt - helt underbart egentligen. Har ratt mycket att tacka alla bloggar jag laser for den kunskapen ni formedlar.

Snarare ar det sa att det tar sa lang tid att blogga, att svara pa kommentarer och kommentera andras bloggar osv - allt det har som gor en blogg rolig, lasvard och full av liv. Anvandarsnittet kanns lite fumligt. Funderade pa det haromdagen och tycker det kanns ratt oflexibelt att det inte finns en san enkel funktion pa Blogger som att "gilla" eller "ogilla" ett inlagg tex? Det skulle ge mig sa mycket mer. For ibland har man ju faktiskt inget annat vettigt att kommentera om annat an att saga just "jag haller med/gillade det du skrev". Dagens I-landsbekymmer en masse.

R.I.P. Steve Jobs - hade Blogger varit en Appleprodukt sa hade Blogger utan tvekan haft ett lite mer tilltalande anvandarsnitt.

RIP Jobs

Applebutiken pa George Street i Sydney

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Ingmarie said...

Jag gillar! :-)

Staffan said...

Fast den funktionen finns i Blogger Petra, där man kan lägga till "reaktioner" som typ "Gilla"/"Intressant" o s v med tickrutor men jag lyckas tyvärr inte hitta det just nu...

Petra said...

Ingmarie - :) <3

Staffan - har totalt missat det i sana fall! Tack for tipset!