Sunday, September 4, 2011

Depp

Har varit sangliggande mest hela helgen och ska till lakaren imorgon. Skumt - jag ar i princip aldrig sjuk och nu har det varit sjukstuga har hemma fran och till de senaste veckorna. Att vara sjuk ar verkligen botten, det gor mig sa deppig och ur balans (hostar som en tok, har i princip tappat rosten och ar allmant snuvig och febrig, dessutom kan jag inte fa i mig sa mycket mat).

Sydney marathon gar av stapeln om precis tva veckor. Idag tog jag det trakiga beslutet att inte springa. Det ar inte vart att chansa med tanke pa hur jag kanner mig nu. Dessutom kommer det ju manga fler marathon. Ja, det har var inget roligt inlagg men sa far det bli ibland ocksa.

8 comments:

Anonymous said...

Krya på dig vännen. I helgen var det tjejmilen i Stockholm. Hur kul som helst. Tiden gick till blyga 50,18. Hade satsat på 48 minuter så jag var lite besviken, men så kul. Nästa år blir det bättre hoppas jag. Sov, ät och kurera dig så du kommer på banan igen. Kram Åsa L....

LOPARJANNE said...

Klokt av dig att ta ett sånt beslut! Hoppas att du snart är frisk och att du kan bygga upp formen till kommande maror...

Krya på dig nu!

Johan Renström said...

Klokt att inte springa. Det kommer många fler chanser i ditt unga liv. Men visst är det trist att vara sjuk och särskilt en sån där rejäl infektion som verkligen kan sänka humöret.

anneliten said...

Krya-på-dig-kramar skickas härmed via cyberspace! Rätt beslut angående maran låter det som.

Ingmarie said...

Stackare! Krya på dig! Din hälsa är det viktigaste! KRAM

Petra said...

Åsa - bra jobbat tjejen!! Ingen dalig tid alls! Men det ar ok att vara besviken ocksa, man satter ju bara upp malen enligt sina egna forutsattningar. Nasta gang kommer du att krossa din forra tid! :)

Loparjanne - ja, man far hoppas pa det! Det kanns otroligt trist men jag tror knappast det ar vart att stalla upp nar man inte haft tid att aterhamta sig ordentligt. Men som sagt, bara att halla utkik efter nagot nytt spannande marathon.

Johan - ja, det kanns inge' kul alls men jag tror det ar det enda ratta sa snart inpa. Har dessutom kollapsat en gang tidigare nar jag startade i ett lopp och hade varit sjuk nagra dagar innan. Inget jag vill gora igen ;)

Anneliten - tack gulliga dig! Varmer gott! :) Kram tillbaks

Ingmarie - ja, ledsen och besviken ar jag. Men du har helt ratt, halsan ar det viktigaste! Kram!

Fit-Eva said...

:-(
Ja, saker blir inte alltid som man tänkt sig. Och kanske att klyschan "det kommer fler lopp" känns lite larvig att skriva när jag själv vet hur det känns när man tränat inför och planerat ett lopp.
Jag hoppas på snar bättring för dig och att du hittar ett nytt lopp att anmäla dig till snart som "kompensation" - KRAM!

Sofie RW said...

Hoppas du kryat på dig nu! Kram - och det kommer fler lopp!