Friday, February 18, 2011

Väl förvaltade dollar

Idag (och igar ocksa forresten) lyxade jag till med lunchmassage. Benet skulle fa sig en omgang. I omradet dar jag jobbar finns det nagra riktigt bra massagestallen dar man bara kan dyka upp utan forbestalld tid, helt oforhappandes. Smidigt. 20 minuter benmassage med fullt fokus pa det hogra, elaka benet. Det trycktes och knadades, tojdes och bojdes, bankades, slogs, pekades, rullades, armbagades och... ja, jag tror nastan att jag holl pa att saga 'vandrades' ocksa men tack och lov stannade det dar - det var det ingen som klev pa mig. Tjugo dollar senare, dvs runt 110:- kom jag ut darifran. Fantastiskt skon kansla!! Och att fa igang blodomloppet rejalt i benet tror jag ar hur nyttigt som helst. En enkel, billig grej som man egentligen borde unna sig mer av. Mina stackars, stackars ben som far sta ut med sa mycket galenskap. Ett enkelt medel som visserligen kanske inte trollar bort nagon skada men som hjalper for stunden och kanske ocksa i det stora hela. Det har far bli veckans "treat" fran o med nu. Veckans "Speacial treat" - horde du det, benet? Ar du redo? Nu kor vi!

6 comments:

Fit-Eva said...

Underbart!
Ja, hade massage varit så "billigt" här i Sverige OCH drop-in då hade jag nog passat på!
Och benet: Skärp dig nu så att Petra kan få springa, ok?

Petra said...

Eva - ja, med ett sant pris kan man gott o val unna sig en massage en-tva ganger i veckan. Egentligen ar jag inte speciellt fortjust i massage i sig men det gor ju gott for kroppen. Och ja - benet maste skarpa sig! :)

Unknown said...

Visst är det bra med massage hjälper nästan mot allt =)
Inte undra på kanske att jag går min utbildning, tyvärr bor du lite långt borta. Är du i Sverige någon gång så fixar jag lite helande blod genom strömning!.

Peace Love och Löparskor!

Ingmarie said...

Det där är vardags lyx som man borde unna sig ofta! Jag har megafon lyx för i morgon kommer " min" massör hem till mig igen!:) kram

Petra said...

Jesper - kan tanka mig att det ar ett givande yrke och att du vill satsa pa det!! Tack gulliga dig, jag hade helt klart tagit upp ditt erbjudande om jag hade varit lite narmare:)

Ingmarie - hoppas du fick megafonlyxen som vantat! :) KRAM!

Runningskirts-Suzanne said...

Älskar massage!!! Jag har en tjej här i San diego som är helt otrolig! Deep tissue och fascia massage. Hon har verkligen hjälpt mig... hon tar $60 (385skr) för en timme vilket är helt otroligt också! Love it!! Hoppas dina ben mår bättre!