Wednesday, November 10, 2010

On-time-delivery-definition

Janne persar pa Aland marathon, Lennart springer en supertid i NY marathon, Magnus har varsta livststilprojektet igang (inklusive ett nytt PB pa Stockholm marathon). Anneliten namner att hon drar igang med maratraningen snart.

Mal hit och marathon dit; alla dessa inlagga gor mig sugen att satta igang och tanka pa min egen utmaning nasta ar. Maratraningen har an sa lange kants difus sedan september men nu galler det att hoja blicken mot horisonten igen och springa vidare. Sa fort det har projektet ar slutfort och jag har mer tid att trana och blogga igen, ska jag satta mig ner och lista enkelt vs omojligt - forhoppningsvis hittar jag nagot dar i mitten som verkar rimligt. Dar nagonstans kommer malet att sattas och ungefar sa nagonting kommer traningen att laggas up. Spannande tider! On that note, dags att bege sig ut pa en kvallsrunda och fa lite syre i lungorna!

5 comments:

Fit-Eva said...

Ja, mål är bra att ha.
Både drömmål och de som är mer realistiska ;-)
Ska bli kul att läsa om dina planer för 2011!
Och hoppas kvällsrunda var skön ;-)

Ingmarie said...

Det är när man har mål som man även märker hur galet fort tiden går! Det som verkade så långt fram är plötsligt "nu"!

Unknown said...

Hehe - alla har vi våra "laster"! Min mamma är klok ibland och brukar säga "Man kan det man vill"! Jag tror stenhårt på det och är helt säker på att vad du än bestämmer dig för - det kommer du klara! Jag rejsar på med mina små projekt :-)

Lennart said...

Vad roligt att läsa. Det verkar som att det börjar samlas lite energi nu.

Skall bli kul att ta del av vad du kommer fram till.

MVH

Petra said...

Eva - eller hur, det ar malen som sporrar en! Sedan far man ju enormt mycket gratis med traningen (valmaende, mer energi, mer positiv installning, etc, etc) men det ar anda viktigt att ha ett mal att trana mot.

Ingmarie - precis, sant marker man nar man star infor nagot rikigt viktigt!

Magnus - klok mamma du verkar ha!!

Lennart - ja, du vet sakert hur det ar att balansera jobb, familj, fritid och traning... ibland blir man lite tom eftersom det kanns som man inte racker till nagonstans. Men jag ar pa gang, snart vander det!!