Tuesday, June 1, 2010

Maj månad

Om man bortser fran de tva senaste veckorna har maj manad varit perfekt for lopning. Det har mestadels varit klarbla himmel och sol men anda en markant typisk hostluft och harligt svalt vader med temperaturer runt +16-20C nar jag har sprungit. Mangdmassigt blev det en bra traningsmanad med sammanlagt 183 km lopning, 57 km cykling och nu pa slutet atminstone tva strykepass varje vecka. Det basta av allt ar att jag inte ar skadad - det badar gott infor nastkommande traningsperiod. Nu far vi hoppas att den har regnperioden kommer till sitt ande snart (jag tycker mig se en spricka i molnen!). Man vill ju inte tappa kontinuiteten nu mitt uppe i allt. Den har veckan far vi familjebesok ifran England (roligt!!) sa det blir nog lite si och sa med bloggandet och traningen. Men ikvall ska jag ialla fall ta mig up pa en runda.

Palm Beach 040
Lange sedan det var nagon strandlopning nu....

6 comments:

Löpning & Livet said...

My god vad härligt det ser ut att springa på stranden!! Jag skulle kunna ge massor för det just nu! )

Ingmarie said...

Trist att det inte blev någon trekking. :-( Men det blir säkert andra tillfällen! Antar att ni behöver regnet men det finns ju gränser...

Unknown said...

Åhh vad härligt det där ser ut!!! Hur är det nu, är det fortfarande frisörer och rörmokare som behövs down under? Måste helt klart omskola mig och emigrera... :)

Anna said...

Håller med ovan lämnade kommentarer, ser underbart ut. Nu läääääääääängtar jag till den varma sommaren.

Petra said...

Andrea - oh, tank om vi kunde byta land i nagra veckor! Det skulle vara nagot!!

Ingmarie - ja, regnet behovs visserligen fortfarande. Har i staderna ar det val fortfarande ok men det ar jattestora problem ute pa landet dar man far oversvammningar pa vagar som inte ar byggda for sa mycket regn (de flesta vagar utanfor staderna ar ju inte asfalterade sa det blir bara som ett gyttjebad). All sympati till bonderna som alltid drabbas hardast bade i extrem torka och som nu, i extremt skyfall.

Mialena - jo, jag tror misann det ar det man soker efter fortfarande. Sjukskoterskor ar ocksa hett eftertraktade! Skola om dig vettja!:)

Anna - jag sager som till Andrea - tank om vi kunde byta land i nagra veckor:) Fast nu har val sommaren kommit till Svea anda? Atminstone lite?

Karin - FitnessochHälsa said...

Vad härligt med så mycket träning! Och den där stranden skulle inte jag tacka nej till att springa på.