Wednesday, September 19, 2012

Urladdad?

Det marks att den dar riktiga urladdningen som alltid brukar folja efter ett stort lopp inte riktigt infunnit sig. Visst kanns det roligt att jag sprungit ett marathon men jag vill redan nu ha mer och ar jattespringsugen. Oftast ar man ju ganska "klar" med lopningen efter ett stort lopp, atminstone om man ska ga efter mina egna erfarenheter. Suget pa att springa langpass tex brukar inte vara sa stort. Sitter redan nu och funderar langrundor och tempopass och vad jag ska sikta pa harnast. Kanske testa milen i november? Sydney Olympic Park fun run gar av stapeln 4 november. Jag har ju aldrig riktigt tavlat i ett milloppp sa jag har ingen aning om vad min milkapacitet skulle vara.

 20x30-SBAS1503

4 comments:

Fit-Eva said...

Gud vad snygg du var! Och vilken bild med The Opera House i bakgrunden - Lovely!

Petra said...

Tack Eva! Ja, operahuset ar ju ratt ikoniskt sa det var roligt att se bilderna darifran, har vid ca 41 km. Kram

Anonymous said...

Hej igen Petra !
(Skrev visst en kommentar paa din naest sista post nyss och missade denna).

Oj, ser du saa fraesch ut vid 41km !! Inte ett spaar av troetthet i blicken ! Imponerad ! Haaller med foeregaaende "talare". Huvudsaken aer att vara snygg, som svd-Petra brukar saega, eller hur :-)

Jo, apropos mil-kapacitet. Hittade nyligen foeljande intressanta sida. Daer kan du laegga in din mara-tid och se vad Jack Daniels anser att du ska klara av paa t.ex. 10K. Jag tycker inte alls att det staemmer foer mig, eller saa aer jag daalig paa att kvaela mig eller saa har jag sprungit foer faa long jogs paa traening, men intressant aer det.

http://www.runworks.com/calculator.html

Ha det fint !

Anders@Laufbloggen

Petra said...

Anders - var extremt trott har och jag tycker sjalv att jag ser aningen radiostyrd ut. :-)

Och angaende att se snygg ut; jag tycker sjalv att lopningen alltid ska vara sa roligt som mojligt och for mig innebar det alltid en kansla att ma bra (och en reflektion av mig sjalv). Sa jag lagger stor tid pa att fa allt detta att funka. En snabb tid ar ocksa viktigt men absolut inte lika viktigt som "helheten". En snabb tid ar en bonus.