Wednesday, September 14, 2011

Utan snus på denna ö

Ingen lopning pa over tre veckor. Ville bara saga det liksom. Sla upp "Abstinens" i ordlistan och du kommer garanterat att hitta en referens till mig. Att INTE springa tar pa det goda humoret, pa talamodet, pa lugnet, pa tankesattet, pa vardagen, pa helgen, pa jobbet, pa vilan, ja, kort sett pa allt jag gor. Jag kan bekrafta det nu for er som inte vet; det ar jakligt trakigt att inte springa. Marathon gar pa sondag (ar dock nastan helt bra nu) men eftersom jag inte kunna springa pga den langvariga fluensan sa kommer jag inte stalla upp. Jag har processat det i skallen sa manga ganger nu att det kanns ok med det beslutet. Daremot kommer jag att aka dit och vara supporter at en van som kommer att springa. Konstigt att sta pa publiksidan, men lite roligt samtidigt. Har du stillat din abstinens idag?

2 comments:

Staffan said...

Skönt att du börjar krya på dig! och vet du, att se en mara från åskådarplats är faktiskt rätt kul också och efter det kommer du vara supermotiverad inför nästa lopp!

Petra said...

Tack Staffan - ja, har varit ute och peppat lopare hela dagen idag. Sa underbart att KOLLA pa ett lopp ocksa, det ger ett enormt sug att springa!