Friday, January 14, 2011

Doktorn ordinerar

Helg, tva lediga dagar - antligen! Nu blir det till att sjunka ned i soffan med senaste Runner's World och R4YL. Nastan som julafton for loparsinnet! Innan dess har jag faktiskt hunnit med ett pass pa crosstrainern idag, 60 minuter foljt av benovningar, balstyrka och Evas eminenta program (tror det far bli en repris nasta vecka).

3 comments:

Fit-Eva said...

Nice!
Trevlig helg Petra!

Anonymous said...

Hej Petra,

Tänke höra med dig om du har fått slemsäcken i ljumsken kollad? Jag hade ett liknande symtom, det värkte i typ hela benet från ljumske och neråt när jag gick eller sprang typ, ett steg. Efter en super sjukgymnast undersökning fick jag en koritsionspruta och allt blev bra.Detta berodde på för dålig stretching, det här var bara ett tips/fråga. Du har säkret många kompitenta läkare/sjukgymnaster omkring dig. Lycka till med benet i alla fall. Det tar lite på psyket att inte kunna träna för fullt. Det ska bli så kul att träffa dig när du kommer till Sverige och Övik. Sköt om dig & Trevlig Helg! Kram Åsa Lundstedt

Petra said...

Eva - :-) Hoppas du ocksa hade det!

Asa - Hej, vad kul att du kikar in! Ja, sjalvklart ska vi dejta nar jag kommer hem! Svart med skador, ska dubbelkolla med naprapaten nastan gang jag ar dar! Tack for tipset ialla fall! Skont att hora att det lost sig for dig! Kram!!