Wednesday, August 11, 2010

På kärt återseende nästa år!

Den skona kanslan post-lopp bestar men efter det har inlagget ar det verkligen sluttajat om City2Surf for i ar, jag lovar! Just det har loppet ar ju ocksa lite speciellt, det ar sa himla skon stamning bland alla galna "icke-lopare" som klar ut sig i knasiga klader och alla harligt nordiga heltids-lopare som jagar tider. Det ar verkligen ocksa roligt att springa lopp ur ett allmant perspektiv och kanna att man utvecklas och lar sig. Framforallt lar jag mig om mig sjalv att jag faktiskt kan prestera battre an vad jag ibland tror att jag kan. Kom ihag det!

Nu sag jag att man fatt upp lite bilder och de officiella sluttiderna pa sajten - det blev slutligen en tid pa 70:53, snappet battre an min egen klockade tid. Jatteroligt! Visst ska man leva i nuet och njuta av prestationen for stunden men jag kan inte lata bli att undra om jag kunnat klarat 53 sekunder snabbare (vilket da skulle ha gjort mig till en "preferred runner" for start i sub-70 gruppen...). Gaah, nasta ar, som sagt!

Givetvis fortsatter vi trana den har veckan och idag har det blivit lite fartlek runt den vanliga parken, 8 km. Maniana!

C2S, vi ses igen nasta ar!
City2Surf 2010

4 comments:

Ingmarie said...

ja då sopar du banan ännu mer!

Sofie RW said...

Har man det bra inne i sin tävlingsbubbla tycker jag man kan få stanna kvar ett tag där om man vill :)

Vilket fantastiskt lopp det verkar ha varit och häftiga stigningar! Grattis till ett bra lopp. Och något måste ju finnas kvar att kämpa för inför nästa år - då fixar du dedär sekunderna.

Daniel said...

Va!? Får vi inte höra mer om City2Surf nu!? ;)
För mig får du skriva hur mycket du vill om det, du gjorde ju ett kanonlopp! Tycker du ska suga på karamellen lite till ;)

Tack för blogg awarden! :)

Petra said...

Ingmarie - ah, jag hoppas verkligen att du har ratt!!

Sofie - Tack snalla och visst ar det sa! Tavlingsbubblan ar en ratt harlig tillvaro aven om det kan bli lite val mycket ego-fokus nar man val ar dar. Tur att man inte tavlar oftare an 4-5 ganger om aret annars skulle nog maken fa spader:)

Daniel - ja visst bor man kunna tillata sig det ibland!? Det vore ju hemskt om man inte kunde stanna upp och njuta och reflektera over vad man gor ibland.