Tuesday, February 23, 2010

Extremt eller Förutsägbart?

Varmebolja den har veckan igen verkar det som. Samtidigt laser jag andra svenska traningsbloggar dar jag paminns av hur extrema vaderleksforhallandena ar. Vinter ar man ju van, norrlanning som man ar och allt, men det verkar ju vara EXTREMT i ar. Tank om det kunde bli lite battre balans - lite kyla hit till Sydney och lite varme till norden? Jag maste liksom paminna mig sjalv om detta ibland. Vad ar bast egentligen? Extrem varme eller extrem kyla? Ja, det ar lite svart att saga.

Nu blir det ett besok till tandlakaren, det sista for det har aret hoppas jag. Tandlakarbesok ar dock en aktivitet som alltid kanns lika forutsagbar bade har och hemma i Svea. Inga extrema skillnader; man kommer lika forbenat ut darifran morbultad och nagra tusingar fattigare. Och fortfarande med extrema logner om att man SKA anvanda tandtrad varje dag. Om tandlakaren inte tar till hardhandskarna idag sa tanker jag mig lite vattenlopning eller simning ikvall. Igar vilades det for fulla muggar - planerad vila ar ju bast som vi vet - och det var himla skont efter forra veckans loptraning som uppgick till 49 km.

2 comments:

Anna said...

Oj vilket lopp Petra. Dtort grattis till ditt ûbergrymma lopp. Varmt så in i bengen måste det varit och ändå palla med en så lång sträcka. Bra jobbat!!! Hoppas besöket hos tandläkaren går bra. Och nej, vi hade inte tackat nej till lite av din värme:)

Petra said...

Anna - som du sjalv sager; ett halvmarathon kanns mycket mer lockande eftersom att distansen inte ar omojlig. Kanner mig mycket mer taggad nu att springa fortare (och kanske langre) iom att man gjort det nagra ganger nu!

Tandlakaren var ganska snall idag:)