Wednesday, September 9, 2009

Stress, oaptlig föda & business people with heads in the clouds

Ibland behover man en riktigt dalig dag for att riva av en bra runda. En slags motgangsdag for att bygga upp ett behov av lopning och prestation. Utlopp for adrenalin och negativa kanslor. Igar var det en sadan dag dar i princip allt som kunde gick kappratt.

Borjade med en forsovning pa morgonen, och rusade till pendeltaget. Val pa perongen visade det sig att taget anda var 15 minuter forsenat. Givetvis hade jag inget att lasa; boken hade jag saklart lamnat hemma (i all hast att hinna till taget...). Pa lunchen at jag en nastintill oatlig lasagne, serverad med parmesanost som av doma av farskheten, maste ha blivit riven nagon gang vid sekelskiftet. Vralhungrig som jag var at jag upp hela roran, en gigantisk portion som fick mig att ma illa resten av eftermiddagen. Gjorde en mental notering om att undvika suspekta lasagner, eller kanske narmare bestamt suspekta quick food-restauranger hadanefter. Avrundande dagen i ett mote med ett gang kostymslipade herrar och damer som inte alls kunde begripa varfor ett SAP UAT-test var en sa viktig aspekt i en systemimplementering. For som nagon val insatt herre papekade sa "borde det ju inte ta mer an nagra timmar, max en eftermiddag" eftersom business scopet redan var satt (varpa slipsknuten rattades till igen).

Val hemma kande jag INTE for att springa. Inte alls. Efter lite laddad konversation med M dar jag nog inte direkt var sot som socker fick jag beordran om att ge mig ut. Ut! Ut och spring! Sagt och gjort. 5 km senare kom jag tillbaks, kunde glatt konstatera ett PB pa 21:43 min. Motgang som pa nagot satt blev bra - stress, oaptlig foda och business people with heads in the clouds. Moment i ens liv som kanske kan behovas ibland.

2 comments:

Daniel said...

Jasså! Det är så man ska ladda upp om man vill sätta PB ;)

Grattis till en fin tid!

Petra said...

Daniel - Tackar! Ja visst, har du en riktigt dalig dag sa ta vara pa tillfallet! :)