Monday, January 4, 2010

Sent omsider: Mellandagsrea

I.o.m. att semesterresan tilldrog sig i en totalt shoppingfri zon hann jag ju inte med den obligatoriska mellandagsrean i ar (eller forra aret, eller hur man nu sager...). Saledes var det dags att ta itu med det idag, tyckte jag. De flesta butikerna hade inte helt ovantat ett ganska utplockat sortiment, men som tur var hade Rebel Sports kvar en del snygga grejer som jag gillade, och dessutom i ratt storlek vilket kan vara lite knepigare ibland. Lyckades knipa 4 fina korta sporttoppar som blir utmarkta sahar sommartid. Ni som tycker att bara magar bara tillhor sponsrade lopartjejer far faktiskt sta ut med detta vulgara stilbrott. Det GAR INTE att ha tackande mage under den har arstiden i Australien - sa ar det bara.

Resultatet ser ni nedan: en rod-orange (Nike), en hallonrod topp med vita streck i sidan och langs med kanterna (Adidas), en svart topp med vita streck i sidan (Adidas), och en helsvart topp (australiensiska Running Bare).

Christmas sports sale

Det far bli premiar ikvall under milrundan for den rod-orange'a Nike-toppen som genast blev given favorit.

4 comments:

Löpning & Livet said...

Snygga!! Gillar ffa den röda niken!

Nä själv hade jag nog inte kunnat tänka mig att springa med bar mage, men man hade kanske tänkt annorlunda om man varit där du är :)

Anna said...

Men vilket kap! Bar mage är skönt att springa med även om jag inte alltid är snyggast i stan med min bara mage.

Snorkkis said...

Snygga! Och man blir säkert lite mer sugen på att shoppa snygga toppar i "ditt" klimat. Gillar också den röda Nike starkt!

Petra said...

Andrea - Ja, man kanner sig lite avkladd med kort topp. Men som sagt, det ar sa pass varmt och sa manga andra som kor pa samma loparkladstil att det kanns ok anda.

Anna - eller hur! Mycket nojd.

Snorkkis - precis, och nar det ar rea sa ar det ju bara att passa pa:)