Friday, January 15, 2010

....Och så var vi där igen - TGIF!

Avslutar denna jobbvecka - som har varit nagot dramatisk men anda fantastiskt rolig (far aterkomma mer till den saken faktiskt) - med nagra langder i poolen. I helgen blir det langpass och det kommer att bli skitskoj. Hepp! TREVLIG HELG!

Swimming 002

4 comments:

egirl said...

Visst är det härligt med fredag, veckans bästa dag enligt mig! ;) Ha en skön helg med långpass! Själv har jag planerat in dubbelpass på gymet både lördag och söndag, ser fram emot en helg med fokus på träning! =)

Daniel said...

Vi är nog olika typer av löpare. ;)Själv längtar jag till intervaller och du till långpass. "Tyvärr" så står det även långpass på mitt schema denna helgen. Tror det är vädret eller snarare VINDEN!!! som gör att jag inte längtar ;)
Önskar dig en trevlig helg!!

Anna said...

Grrr, kan inte annat än hålla med Daniel. Vinden är skit här hemma i Malmö men jag ser trots det faktiskt fram emot två ensamma timmar imorgon. Ha en skön helg!

Petra said...

Egirl - Nice! Dubbelpass pa gymet later som det basta sattet att tillbringa helgen! Go girl!

Daniel - och tur ar val det for vad trakigt om vi alla var likadana och alla gillade samma typ av traning, intensitet och stil. Bade du och Anna (bl.a.) inspirerar mig till att springa dessa forbaskade intervaller sa det ar ju jattebra!:)

Anna - trakigt med blasvader!! Hoppas det vander snart! Hoppas du fick ett skojigt tvatimmarspass!