Sunday, August 29, 2010

Back on track & nya gadgets

Sadar, nu kanns det som man ar back on track igen. Ibland kan det vara absolut nodvandigt att ta nagra extra dagars franvaro fran lopningen bara for att hitta tillbaks till gladjen sa man blir pamind om varfor man egentligen springer.

Var enormt sliten efter forra veckans traning och var i stort behov av vila. Traningen den har veckan har darmed varit relativt lugn med totalvila mandag-torsdag. I fredags kande jag daremot ett starkt begar att snora pa mig skorna igen - det ar ju precis sa det ska vara nar man har ett traningsbegar som gor att det kanns kul och som gor att man far ut maximalt utbyte. Traningen den har veckan blev 40 km fordelat pa 3 pass dar den langsta loprundan, idag, blev 20 km @ 5:28 min/km. Kandes kanonbra (i jamforelse med forra sondagen...). Man marker verkligen hur mycket man kan paverka sin kondition genom att ladda ratt och ta hand om kroppen.

I ovrigt kan jag bara saga iPhone4 - villen superfin telefon! Har precis inforskaffat den och kan inte lata bli att leka med den. Nu blir det kanske t.o.m lite fler actionbilder pa den har bloggen.

6 comments:

Unknown said...

Ahhh - underbar känsla! Eller hur? Och från en äkta prylnörd - Avundsjuk! iPhone4 vill jag också bli kompis med :-)

Daniel said...

Bra att du lyssnar på kroppen Petra! Kul med 4:an! är också sugen på den ;)

anneliten said...

Jag skulle gärna ha en iPhone. Men ännu hellre in Macbook air. Har bärbar PC och mobil via jobbet så av snålhet har det inte blivit någondera.

Unknown said...

När fyran kommer i vit utgåva så är jag på =)

Johan Renström said...

Ja klokt att vila ibland och fylla upp depåerna och lusten. Jag är älskar apples prylar ända sedan jag köpte en Mac Classic II 1993, men har ingen iphone än. Men det måste jag ju snart skaffa.

Petra said...

Magnus - ja, harlig kansla nar man ar tillbaks igen. Ah, du som ar Apple-sald borde verkligen sla till pa en iPhone4! Superfin!

Daniel - det maste man verkligen! Hade ingen iPhone sedan forrut sa jag vet faktiskt inte vad skillnaden ar mellan den 'gamla' och nya. Men det var dags for en uppgradering for mig i vilket fall som helst sa jag lyxade till med denna!

Anneliten - samma har men jag vill inte blanda ihop min privata telefonrakning med jobbets sa jag kor pa tva telefoner. En Macbook air vore det ultimata.

Jesper - hade det funnits en vit sa hade jag defintivt tagit den!!

Johan - tror inte du kommer att bli besviken om du skaffar en!! Den ar fruktansvart fin, rolig att ha och latt att anvanda dessutom (for en icke annu Apple-invigd person som mig).