Sunday, August 1, 2010

Home again

Tjoho! Efter 2 harliga veckor ar jag ater i Sydney. Som vanligt blir man lite ledsen i ogat nar man maste skiljas i fran sin familj. Men man far se det ifran en annan sida: man ar verkligen lyckligt lottad som har en familj, slakt och vanner som bryr sig om en, och att man dessutom far vara med om sana har aventyr i livet.

Sa vad gjorde jag da? Jo, det blev en hel del galenskaper som egentligen kraver ett alldeles eget inlagg. Lopning blev det dock i princip varje dag - tidig uppstigning for att undvika hettan. Strandlopning pa hart packad sand; ibland i bara stumplasten i vattenbrynet men oftast i Nike "femmorna" (som jag f.o. bara har gott att orda om).

Thailand 015

4 comments:

Daniel said...

Roligt att du är tillbaka igen, låter som en riktigt härlig semester! Kul att "femmorna" funkar bra också :)

Petra said...

Daniel - ja, det ar harligt att blicka tillbaks pa en mysig semester men ocksa skont att komma hem (som tur ar!:)). Nike femmorna ar jag jattenojd med - nu sprang jag visserligen bara pa stranden med dem men det var ju just det jag var ute efter.

Julle said...

Gud va härligt att kunna träna vid stranden! *Avis*

Annie said...

Shit, jag börjar bli lite såld på femmorna också. Aldrig haft en tanke på dem tidigare men en kompis har dem o hon säger att man tränar så många muskler genom att bara ha dem på sig :-) o nu med din recension av dem också.. men främst, så jäkla snygga dem är! Jag springer främst på asfalt, tror du det kan vara ett problem? för hårt underlag? är det tänkt att man ska ha dem mer mot strand/terräng/ojämt underlag?