Friday, November 13, 2009

Back on track?

Var dag ar en sallsam gav som kloka Ingmarie sa i ett inlagg. Och visst ar det sa. Man far vara glad for det lilla och det ar jag idag nar jag kande att jag kunde springa. Har ju liksom haft den dar gnagande oron om katastrof sedan i sondags. Benet har varit lite si och sa, magen har varit lite upp o ner denna vecka, och kroppen har kants allmant ur balans som jag skrev tidigare. Kort o gott har jag inte kant nagon storre tilltro pa mig sjalv som lopare heller. Men idag slappte det och jag kande att jag vagde ut, kunde NJUTA av 9.3km i fin solnedgang. Och det var precis det jag behovde.

3 comments:

Daniel said...

Härligt Petra!! Välkommen tillbaka!! =)

Ingmarie said...

BRA! Fortsätt så. Lugna och fina pass. Det ska bara vara behagligt!Ingen press, ingen mjölksyra, inga tider. bara ren och skär löparlycka! :-) Med tiden, när kroppen är redo, så kommer farten igen. Tro mig! :-)

Petra said...

Daniel - tack! En loprunda var precis det jag behovde! Man blir allt lite smadeppig nar man inte kan springa sa det kandes superbra att komma ut igen!

Ingmarie - Precis sa tanker jag! Inga tekniska tempopass utan bara en mjukintroduktion tillbaks igen. Vill INTE ha tillbaks nagot knappt ITB-ben sa jag tar det lugnt an sa lange.