Saturday, March 13, 2010

Onda vader & vila

Ater hemma i harliga Sydney! Borta bra men hemma bast. Hann med en loprunda och ett gymbesok pa Genesis Fitness igar pa eftermiddagen innan hemfard. Blev ocksa en kort morgonrunda 4 km samt 7 km pa eftermiddagen i Botanical Gardens, sedan satte jag mig i roddmaskinen och avverkade 20 min, efter det en lang rejal stretch. Vaderna gor fortfarande skitont; trots kortdistanserna som jag avsiktligt har lagt lite har och dar den har veckan kanns det som jag har extrem traningsvark och nastan haltar. Tog de nya Adidasskorna till Melbourne, jag vet inte om det ar skorna eller nagot annat som gor att vaderna far ta sa mycket stryk. Under de har dagarna har jag iof bara sprungit pa som "vanligt", dvs utan att trana framfotsisattningen. Hur som helst; idag pa agendan star det VILA. Det kanns som jag har akt pa nagot slags virus; vaknade i morse med en varkande hals, ont i huvudet och kroppen kandes matt och konstig. Det blir bara att inta sofflage i dag och inte gora sa mycket - hoppas pa snabbt tillfriskanande!

4 comments:

Löpning & Livet said...

Usch! Hoppas det är snabbt övergående. Krya på dig!

egirl said...

Trist att vakna upp och må dåligt - man vill ju hoppa upp med ett leende på helgen... :) Hoppas du kan vila bort det snabbt!

Härligt inlägg om Melbourne - blev sugen på att åka dit :)

Ingmarie said...

Hoppas verkligen du kryar på dig FORT! Vara sjuk är pest. KRAM

Petra said...

Andrea - tack, det kanns redan mycket battre! Ibland far man ju sana har dagar dar det kanns som man bara maste vila...

egirl - Haller med, pa helgen vill man ju hitta pa roliga saker... Roligt att du blev sugen pa Melbourne. Nu maste jag ju bara forsoka "salja" Sydney pa liknande satt:)

Ingmarie - tack snalla!! Nej, att vara sjuk ar inge' kul alls!:(