Tuesday, March 9, 2010

Mot Melbourne!

Har hander det saker; internetanslutnignen har kranglat en hel del hemma och nu ar det helt dott. Detta gor att jag tjuvbloggar lite pa lunchen. Var natleverantor Optus kommer att fa mycket tydliga besked fran oss vad vi tycker om deras service. Den har veckan drar jag till Melbourne som ligger en och en halv timme med flyg soder om vackra Sydney. Det ar alltsa jobbet som skickar ivag mig pa en kurs som jag velat ga ratt lange - mycket uppskattat! Hoppas bara att kursen blir sa bra som man onskar. I april kommer nasta kurs att hallas, ar aven fylld av forvantan infor det har.

45 minuter simning blev det igar. Jag hade garna velat springa lite for att mjuka upp vaderna men nar jag kom hem fran jobbet var det sa ackligt varmt att jag tappade sugen helt. I det laget kandes poolen mycket mer tilltalande. I Melbourne hoppas jag pa nagra rundor i Botanical Gardens och runt Alfred Park lake som ligger i narheten av hotellet dar jag ska bo. Aterkommer alltsa fran St Kilda Road och bland Melbournes stadsmyller.

3 comments:

Ingmarie said...

Enligt mig kan det aldrig bli äckligt varmt. :-) Hoppas du får en fin resa och att kursen är superduper!

Sofie RW said...

Kul med kurs; det känns ofta bra för självförtroendet att veta att företaget är villig att satsa på en; och jag är säker p att du är värd det.

Intressant med Adidas recensionen också; jag undrar om jag faktiskt ska testa ett par sådana; man kan ju inte veta vad man missar innan man testat.

Petra said...

Ingmarie - hehe, ja smaken ar som baken! Men med ett ganska ensidgt klimat ar det ju ofta det man inte har som man saknar....

Sofie - ja, precis, en kurs kanns mycket uppskattat! Precis det jag behovde! Och apropa Adidas - jag har faktiskt nastan bara haft Adidasskor sa jag ar nog lite sald dar (testade ju ett par Asics-skor som inte var sa bra for mig). Testa vettja!