Wednesday, December 16, 2009

Onsdagsintervaller

Vi kallar det sa atminstone den har gangen utan att for den sakens skull saga att det alltid kommer att bli intervaller pa onsdagar. Men med alla fartlekspass och annat som det skrivs om nu overallt kan man ju inte undga att bli smittad.

13 km skrapade jag ihop ikvall, och utav det 10 km i fartlek med ungefar 4 x 400meter i 4.00-fart. Totalt blev det ett snittempo pa 5.15 min/km. Pulsbandet ar fortfarande inte fixat (det ar inget fel pa elektroniken utan helt enkelt bara det elastiska bandet som maste sys in eftersom det tanjts ut sa mycket. Tank att det ar sa svart att ta fram nal och trad...). Men nu mat! Ar hungrig som en gris och ska ata farskpotatis med smor och vegogryta. Mums!

4 comments:

Fitnesscoachen said...

Härligt med fartlek!

Ingmarie said...

Färskpotatis! Åh vad gott! För att inte tala om VEGO gryta. Hade du inte bott så långt borta hade jag bjudit in mig själv. ;-)

Daniel said...

Vilket fint kvalitetspass du fick till där.
Det värmer alltid i mitt hjärta när jag läser "intervaller", skit samma vilken dag det är på! ;)
Grrrr!!

Petra said...

Fitnesscoahen - haller med! Det ar faktiskt roligt och ett mycket mer minnesvart pass an att bara springa pa i samma tempo.

Ingmarie - ja, det blir mycket gront for min del men det mar jag sa bra av sa jag klagar inte:) Och givetvis hade jag bjudit in dig om du hade bott lite narmare (eller kanske rattare sagt om JAG hade bott narmare:))

Daniel - Grrr, precis sa tankte jag ocksa! Det ar bara att ta itu med leken! Och faktiskt, helt plotsligt nar man ar mitt uppe i allt det dar sa kanns det inte jobbigt alls (fastan man kanske tror att det ska vara jattejobbigt innan). Kanns bra med kvalitetspass, och som jag skrev till Fitnesscoachen - ett pass som ar mycket mer minnesvart!