Tuesday, December 1, 2009

AC = snuva

OK, helt off topic igen men jag maste bara fa beklaga mig. Har akt pa snuva och knepig hals IGEN. Det har maste var ett skamt. Skrot ju tidigare om att jag "aldrig blir sjuk"...Skulle kanske inte ha sagt nagot om det. Hur som helst.; jag har min egen teori om varfor jag aker pa det igen - tror namligen det beror pa air condition. Jag ar en lite av en hatalskare till air condition och i tider som dessa kors de for fulla muggar. OVERALLT och pa hogsta fart. I lobbyn. Pa kontoret. Pa pendeltaget. Pa bussen. I taxin. Pa bion. I supermarketen... you name it. Det knappa ar att det oftast inte finns nagot behagligt mellanrum pa temperaturen utan man far valja pa ett stekhett rum utan ac eller ett stelfruset rum med... Crazy. Dessutom blir luften torr och hemsk, och ska man dessutom kolla pa elrakningen sa ar det ju inte speciellt upplyftande (och hur det paverkar miljon tors man val inte ens tanka pa). Tur att vi har tva balkonger i var lagenhet och pa sa satt aven kan reglera det lite mer "au naturelle" sa att saga - genom att oppna balkongdorrarna. Sa ar laget idag. Darmed utgar lopningen och all annan cardio-traning. Buhu.

Men visst kan man val fortfarande kora core om man bara har snuva och en raspig hals?

Lagenhet med naturellt luftflode gillas bast
Flat

4 comments:

Ingmarie said...

No no! Ont i halsen och/eller feber är de två absolut STÖRSTA NO NO för träning. det kan faktiskt bli LIVSFARLIGT!
Däremot har du säkert helt rätt ang. AC. de gånger jag varit Down under har jag bara haft takfläktar. (Även när det varit olidligt varmt även för mig som ÄLSKAR värmen) Men det är svårt att undvika helt...:-( Krya på dig!

Snorkkis said...

Ja man kan ju inte förstå sig på ac fenomenet; faktiskt galet detdär med on eller off, men amerikaner och tydligen också australiensare verkar gilla det. Tycker alltid att man känner sig förkyld när man sovit med ac.

Läste ikapp mig lite här nu, och läste om din halvmara. Grattis! Det var bra jobbat!

Daniel said...

Är också känslig för AC. Använder den sällan i bilen om jag inte ska köra längre turer. Det är när man går ut och in mellan kyla och värme som problemen kommer.

Ta det lugnt med träningen, det brukar oftast bli pannkaka av det ändå om man inte mår bra. Kanske bra tillfälle att köra dom där fina rehbövningarna du tipsade om, om du inte är för dålig dvs. ;)

Krya på dig!!

Petra said...

Ingmarie - OK, nu lyssnar jag den har gangen!! (jag var ju dum och ignorerade sist:)) Har inte rort en fena sedan snuvan slog ut sa jag hoppas jag ar pa battringsvag...

Snorkkis - Visst ar det konstigt! Forstar inte tjusningen med det!

Daniel - Tack! Ska faktiskt ta det lugnt t.o.m. med rehabovningarna sa att jag snabbt kan bli pigg och frasch.