Sunday, December 13, 2009

Helgen i siffror

Antal bakade lussebullar: 50
Antal fortarda lussebullar: 30
Antal aussies som sa nagot i stil med"Oh my god - these "lassieballs" are awesome!!": 10
Km pa cykel: 16 km
Antal punkade cykeldack: 2
Km styrandes pa en cykel: 2.5
Km lopning: 13.5
Meter simning: 500
Minuter vattenlopning: 45

God lucia! (Vi forstatter och ater bullar och lagar punkade cykeldack for fulla muggar...)

Lussebullar 002

5 comments:

Anna said...

Oj vad smarrigt med lussebullar. Jag får väl pallra mig in till köket snart och baka några. Härligt med träning i helgen. Skönt att knät inte bråkar med dig så mycket så du inte kan springa.

Snorkkis said...

Låter som perfekt helgsysselsättning! (eller, ja, punkkafixandet kanske inte låter super roligt men i övrigt).

Ha en fin Luciakväll!

Joel R said...

"lassieballs" - fniss

Ser ut som en späckad helg. Först trodde jag att du och maken ätit 30 bullar och var grymt imponerad men sedan såg jag att ni varit betydligt fler. :-)

Ingmarie said...

Vad roligt att du lär Aussisarna (heter det så? ) att äta Lussebullar (fast det är kanske inte så svårt??) Glögg brukar vara poppis med!

Petra said...

Anna - ja, det var ett tag sedan jag at lussebullar och det var grymt gott! Var lite nervos over hur de skulle bli eftersom det inte fanns riktig jast men de blev faktiskt helt ok:)

Ja, det ar jatteskont att benet inte kranglar alls nu. Jag har liksom lyckats trana/stretcha bort det. Jag tror ocksa att det beror pa att jag gjorde mycket backtraning nar problemet borjade sa det var kanske det som triggade den onda senan? Forresten apropa det, hoppas din onda hal ar helt borta nu!!

Snorkkis - tack, ja det var en toppenhelg! Det ar ju hemskt roligt att baka upptacker jag (nar jag val bakar....:))

Joel - visst, man kan inte annat an le at de roliga "svenska"-forsoken! Men lite gulligt anda tycker jag! Och nej, vi var fler som at lussebullar sa det var inte bara jag och mannen:) (aven om jag nog at rejalt manga sjalv:))

Ingmarie - eller hur, det ar klart att man maste fora kulturen vidare! Glogg hade sakert varit hemskt populart har om man bara hade kunnat fa tag pa nagon bra glogg (det finns ju visserligen IKEA men de har bara nagon konstig variant).