Sunday, August 9, 2009

City2Surf 2009

Loppet gick hyfsat bra- inte fantastiskt, eller daligt heller for den delen, men sa bra det kan ga efter ett ont oga. Det kanns i benen sa har i efterhand men kanslan av att ha besegrat Heartbreak Hill och springa i mal pa Bondi Beach overtraffar traningsvarken. Loppet hade egentligen nastan bara bra ingredienser; klarbla himmel, smakallt forst men i solen blev det varmt och skont, bra stamning bland loparna. Smanegativt; de forsta 2-3 km gick ratt segt eftersom det var en himla flaskhals och man var tvungen att "kryssa" for att komma fram. Det gor ju att det kanns lite meningslost att satsa men det ar inte sa mycket att gora at. Efter Heartbreak Hill-backen blev det lite skingring vilket gjorde att man antligen kunde rora pa sig lite battre. Mellan 8-9km (direkt efter backen) var jag ratt slut men lyckades fa upp en battre kansla och fart den sista strackan upp till mal, 14km. Hade jag haft min Garmin sa hade jag vetat hur det egentligen gick men jag tippar pa att jag ligger pa runt 70-74min (resultatet kan kollas pa tisdag). Vi hade tillgang till ett corporate talt efterat som serverade massor med mat, frukt, dryck, mm (har ser ni mig hugga in pa melon och ananas). Tog en superskon massage som man fick gratis. Harligt!

City2Surf 076

2 comments:

Susanna said...

Wow så duktig du är!! Förstår att det kändes riktig lyxigt att få lägga sig och få en massage efteråt, även om det var en snabb sådan :)

Petra said...

Susanna - tack! Ja, det kandes som man vard det faktiskt:) fast i vanliga fall gillar jag inte traditionell massage men muskelmassage ar ju lite annorlunda.