Monday, February 28, 2011

Svaret på gåtan

Fredagens inlagg var onekligen ett exentriskt inslag. Excentriskt och svarknackt kanske framforallt for att det var en kuggfraga. Sofie som ar lustlopare vet att det ar oerhort viktigt att halla en bra balans mellan prestation och fornojelse. Alternativ 2, alltsa de franska bubblorna var saledes hennes raka svar vilket var helt korrekt i det avseendet. Eva och Anneliten var ocksa inne och holl tummarna pa alternativ 2 men gissade i slutandan pa trean, alltsa den stenharda massagen. Ratt aven dar, mina besok hos massosen har fortsatt och jag lag pa massosbordet aven i torsdags. Som vanligt gjorde det sa ont att jag fick tarar i ogonen men efterat var det oerhort skont! John gick "all in" med en oerhort strategisk och valgenomtankt analys. Han konstaterade helt sonika att alternativ 1 inte horde hemma har. En lopare skulle aldrig gora nagot sa dumt som att valja bort bade snygga OCH bekvama skodon, som traningsdojjor, mot nagot annat (bade ratt och fel dar, John! Dessutom har man ju som som kvinna den fordelen att kunna valja hoga klackar om humoret sa skulle passa!). Vidare plockade han bort alternativ tva dar han sag igenom den luriga kategorifragan angaende champagnen som holl pa att forfaras, och stallde istallet den objektiva fragan "varfor inmundiga franska droppar nar de australiensiska bubblorna ar sa mycket battre?!" En mycket skarpsynt iakttaggelse vars preferens jag later vara obesvarad. Men helt klart har han pluspoang i iakttagelsen. Han forutsag dessutom att rubriksattaren inte enbart skulle noja sig med att satta en taskig rubrik utan dessutom fordroja svaret anda till mandag, nagot han sjalv la in som en parentes i alternativ 5. Enbart for att - med Johns egna ord - "javlas". Och han fick ju ratt. Och Ingmarie - hon sag sa klart igenom mig genast och gissade pa valbehovlig massage enligt alternativ tre - aterigen klockrent aven dar!

Saledes, med ovan summering av fredagens bravader kan man saga att ni alla var vinnare! Har kommer KRAMEN! Kann hur det knakar nag ni tar emot den! :)


Varfor franska bubblor? Tva goda anledningar: 1. Jag kan springa! 2. Tvaarigt brollopsfirande! Att sedan hoger hamstring for ovasen lite nu och da, alternativ 4 alltsa, kan man inte gora sa mycket at.

8 comments:

Fit-Eva said...

Grattis! Nice!
Och glasen är riktigt kalla - me like!

John said...

Underbart! Man får gratulera så mycket till bröllopsdagen! (givetvis lider jag med dig när du ligger på massagebordet med tårar i ögonen. Därför skickar jag en rejäl kram tillbaka :)

anneliten said...

Åååh - så skönt att du kan springa! Grattis till det. Och grattis på bröllopsdagen. Kram tebaks.

Ingmarie said...

Tack för kramen och KRAM tillbaks! Stort GRATTIS till allt!

Petra said...

Ha en bra fortsattning pa veckan alla! KRAM!!

Runningskirts-Suzanne said...

Yay!!! Grattis grattis!! Man får inte glömma det goda i livet! Mera Champagne i våra liv!!

Unknown said...

Haha vad nice, tar åt mig av kramen trots att jag inte var med i tävlingen, min gissning försvann ....... Iphone du vet är det inte väckarklockor som inte funkar....så. Kommer en cyberkram tillbaka och skååål =)


Peace Love och Löparskor!

Petra said...

Runningskirts-Suzanne: Eller hur! Det goda i livet kan man aldrig fa for mycket av:)

Jesper - Nej, tusan att din kommentar foll bort! Attans! ja det ar blogger i ett notskal, eller hur!? Ja, klart att jag delar med mig av kramen till dig med!! Cyberkram tillbaks